Jelenlegi hely

Jótékonykodj sporttal!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, április 12 - 06:14 | Sport
Aki szeret futni, sportolni, mozogni, egy vidám, éjszakai futáson vehet részt Győrben 2018. április 21-én, szombaton este 22:00 órától. Mindezt támogató szándékkal teheti az első ízben megrendezésre kerülő Árkád–Rotary ParkolóFutam-on.
Jótékonykodj sporttal!

Heim Gábor, a futamot rendező önkéntes csapat tagja avatott be minket a részletekbe.

„Az Árkád–Rotary ParkolóFutam egyedi kezdeményezés, Magyarországon még sosem rendeztek ehhez hasonló jótékonysági futást üzletközpontban. Bárki jelentkezhet, aki szeret sportolni, futni, mozogni – nemtől és kortól függetlenül. A futam célja, hogy egy vidám, tömegeket megmozgató rendezvényen népszerűsítsük a sportolás mellett a civil kezdeményezéseket. Ez az esemény azoknak szól, akik imádják a mozgást, a futást. Azoknak, akik még csak kezdenek rákapni az ízére, vagy akik már rendszeresen futnak. Azoknak, akik még csak elhatározták, vagy akik már rendszeresen mozognak. Egyszóval mindazoknak, akik azt vallják, hogy a célig nincs megállás!

A ParkolóFutam a kellemes kikapcsolódás mellett jótékonysági rendezvény is. Itt mindenki önkéntesként dolgozik, önzetlenül a sikerért. A sikert itt közvetlenül meg tudod fogni, át tudod élni. A rendezvény teljes bevétele jótékony célt szolgál, a támogatandók pedig a Lurkó Alapítvány Játszótér építési programja, valamint a Rotary Gift of Life programja.

A Győri Lurkó Alapítvány esetében a támogatás egy olyan rehabilitációs játszótér létrejöttét segíti, melyen beteg gyerekek és felnőttek tudnak gyógyulni műtéti beavatkozásuk után. Hasonlóképpen és egyenlő mértékben támogatjuk a Rotary Gift of Life programját, mely szívbetegégben szenvedő, Magyarország határain túlról érkező gyermekek akut, életmentő műtéti beavatkozását tudja finanszírozni.

Külön kiemelném, hogy a futás előtti bemelegítést Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok magyar úszó, olimpikon és edzője, Petrov Iván, a Magyar Úszó Szövetség utánpótlás-válogatottjának szövetségi kapitánya, a Győri Úszó SE vezetőedzője vezetik” – tudatta portálunkkal Heim Gábor.

Érdemes említést tenni a győri Liszt Ferenc Zeneiskola ütő tanszakos hallgatóiról és tanáraikról, - akik az első szóra igent mondtak Gábor felkérésére,- Ők a bemelegítés során az ütemet adják!

 

Tudnivalók:

Helyszín: Az Árkád Győr Bevásárlóközpont teljes, 3 szintes parkolója és környéke.

Időpont: 2018. április 21. szombat este 22:00 óra

Választható távok:

  • 1 kör 3.100 méter

  • 2 kör 6.200 méter

  • 3 kör 9.300 méter.

Nevezési díj mindhárom táv esetében 2.500,- Ft, mellyel alapítványi támogatásként segítesz a jótékonysági célok elérésében.

Helyszíni nevezés április 21-én 10:00-tól az Árkád földszintjén a Rotary asztalnál!

 

Program: (2018. április 21. – Árkád Győr Parkoló)

  • 21:30-kor Bemelegítés dobpergésre (A bemelegítést vezeti Jakabos Zsuzsa és Petrov Iván)

  • 22:00-kor Start

  • 23:00-tól Önfeledt szórakozás

  • 01:00-kor Zárszó

 

Jelentkezés és további információ: http://parkolofutam.hu

Címkék: Rotary