Jelenlegi hely

Jót tenni jó! A szakközépiskolások ismét összefogtak

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, december 23 - 10:54 | Hírek
December 22-én délelőtt a Szabó Gyula 21 szakközépiskola diákjai, tanárai valamint más érdeklődők részt vettek az iskola hagyományos karácsonyi jótékonysági koncertjén, amely idén Ajándékozz egy mosolyt Tomikának mottóval lett meghirdetve.
Jót tenni jó! A szakközépiskolások ismét összefogtak

A koncerten az iskola jelenlegi és volt diákjai léptek fel, valamint más iskolák diákjai, akik fellépésükkel örömet akartak szerezni a gútai Németh Tomikának.

A koncertet megtisztelte jelenlétével Haizok Melinda dalszerző, énekes, aki dalaival mosolyt csalt Tomika arcára.

A negyedikes diákok vidám jelenetekkel kedveskedtek diáktársaiknak. Először lépett színpadra és mutatkozott be az iskola együttese – Ollé Ákos (dobok), Bertók Róbert (zongora) és Nagy Dániel (gitár).

Zsigárdi Zsuzsanna, Bartal Dóra és Fodor Dóra dalaikkal tették szebbé a koncertet. Köszönet minden fellépőnek!

A feldíszített fa alatt Tomikát rengeteg ajándék várta, nem beszélve a rengeteg mennyiségű műanyagkupakról, melyeket szeptember óta gyűjtöttek. Lelkes, jó szándékú emberek pénzadománnyal is támogatták Tomika felépülését. Mosolya, öröme az igazi ajándék számunkra 2017 karácsonyán. Ezek az igazi értékek, ajándékok!

Az idei karácsony a szakközépiskola diákjai számára a jótékonykodás jegyében telt. Majdnem 1000 kg tartós élelmiszert gyűjtöttek, amelyekből csomagokat készítettek rászoruló családoknak – összesen 80 csomagot osztottak szét.

Mindenkinek meghitt, áldott, szeretetteljes karácsonyt kivánunk!

Klőr Levente, tanár, a koncert szervezője