Back to top

Jön a tavaszi WLF

Publikálva: 2016, április 19 - 16:04
Április 29-én ismét a divat szerelmeseit várják a Vermes-villába. A WLF főszervezőjével, Lipcsey Máriával beszélgettünk.
Jön a tavaszi WLF

Honnan jött egy divatshow ötlete és mit jelent a WLF?

A divat mindig szenvedély volt számomra és mivel a barátnőim közül ketten is ebben a szakmában dolgoztak, úgy éreztem, hogy ideje elindítani valami újat Dunaszerdahelyen, hiszen nem volt még ehhez hasonló rendezvény a városunkban.  Nagyon fontosnak tartottam bemutatni a divat művészi oldalát, mert sokaknak ez eszébe sem jut, ha a divat szót hallják. Nagy értéket jelent számomra, hogy profi divattervezők egyedi ruha- , cipő-, ill. ékszerkollekcióit  mutathatjuk be a dunaszerdahelyi közönségnek.  A WLF – We Love Fashion azt jelenti: Imádjuk a divatot. Ez jellemzi csapatunk minden tagját és a kedves vendégeinket is.

Miért éppen a Vermes-villa lett a helyszín?

A Vermes-villa csodálatos hangulata tökéletesen illett a koncepcióhoz- elegancia és különleges atmoszféra egy patinás épületben, ami méltó környezetet nyújt a gyönyörű ruhakölteményeknek. 

Hányadik show lesz a tavaszi?

A kilencedik show kerül megrendezésre és mindig olyan érzés, mintha az elsőt szerveznénk, hiszen mindegyik show egyedi es megismételhetetlen. Ősszel a jubileumi tizedik divatbemutató következik.

Milyen márkákra számíthatnak az érdeklődők?

Nagyon színes a választék, erre törekszünk mindig.  Nagyon népszerű az olasz Princess márkabolt, amely nagy nevű olasz márkákat mutat be, a magyar Missq márka-a trendi, fiatalos ruhák képviselője, a Men`s Shop férfidivat igényes férfiaknak, a Club a divatérzékeny fiatalok üzlete, az Esoline női divat, a kényelem es minőség képviselője és a  neves Triumph es J-Press fehérneműbolt legújabb kollekcióját is bemutatjuk. Különlegességképp Kupi Adrienn is bemutatja saját tervezésű ruháit.

Divatbemutatónk vendége Bráz Noémi divattervező Budapestről, aki elhozza nekünk egyedi tervezésű, művészi Vasarelly ruhakollekcióját.

Hogyan választjátok ki a modelleket?

Az évek során kialakult egy állandó csapat, akikkel élmény együtt dolgozni, de természetesen mindig vannak új modellek is.  Nagyon fontos a magasság, a járás és a kisugárzás. A modellek nagyban hozzájárulnak az esemény színvonalához. Nagyon fontos, hogy ők is magukénak érezzék a műsort.

Mit üzennél azoknak, akik még gondolkodnak, hogy eljöjjenek-e?

Amennyiben szeretik a divatot, mindenképpen jöjjenek el, mert garantáltan csodálatos esztétikai élménnyel térhetnek haza.  Gyönyörű modelleket láthatnak a kifutón  egyedi darabokban, láthatják az aktuális divat-, smink- és hajtrendeket, és megismerhetnek egy profi  divattervezőt. Az Arizona zenekar énekesnője, Maja élőben énekel majd a show-n, így a felejthetetlen zenei élmény sem marad el.

Ezt már olvasta?

Címkék: divat, WLF