Back to top

Jön a Mediawave az NFG-ben!

Publikálva: 2021, október 28 - 07:47
A magyarországi Mediawave fesztivál idén ünnepli 30. évfordulóját, s mint ahogy az eddigi években, az NFG klub idén is kihelyezett fesztiválhelyszínként működik majd október 29-én. Élvezzük ki a hétvége minden percét és ünnepeljük meg azt, hogy együtt vagyunk! – hirdeti a program.
Jön a Mediawave az NFG-ben!

A részletek:

Péntek
20:00 Kapunyitás
20:30 Epres - Dj Set
21:30 Lanou - koncert

Szombat
17:00 Terulj-terulj asztalkám
21:00 Piotr Damasiewicz - Into the Roots (PL)

Epres - eklektikus világzenecunami bakelittekergetéssel fűszerezve

Lanou - az idei „Öröm a zene” tehetségkutató döntőjének győztese. Zenéjük folk elemekkel tarkított, improvizációban gazdag világzene.

Piotr Damasiewicz - Into the Roots (PL)
A nagyszerű ethno-jazz trió zenéjében megtalálható a lengyel népzene és a marokkói gnawa sivatagi népek zenéje, csipetnyi jazzel és free-jazz trombitával megfűszerezve. Mindez három kiváló lengyel muzsikus tolmácsolásában, akik afrikai sivatagi tanulmányútjaik után Norvégiában hozták össze ezt a projektet. A három muzsikus:
Piotr Damasiewicz - trombita, harmónium
Zbigniew Kozera - bőgő, guimbri
Pawel Szpura – ütőhangszerek.

Sajnos a „covid helyzet” romlása miatt az esemény az úgynevezett „OTP” besorolást kapja: belépés 48 óránál nem öregebb antigén vagy 72 óránál nem öregebb PCR teszttel, vagy oltási igazolással – vagy igazolással arról, hogy 180 napon belül átesett a Covid–19 betegségen lehetséges. A maszk viselése kötelező. Köszönjük!

Megvalósul a Magyar Kormány támogatásával, a Bethlen Gábor alap segítségével. 

Ezt már olvasta?

Cookies