Back to top

Jön a BIKINI április 28-án!

Publikálva: 2018, április 20 - 07:33
A jövő heti Szent György-napok április 27-ei, szombati programkínálata ezúttal bőséges lesz.

A szinte egész hlten zajló programok szombati eseményei is sok érdekességet tartogatnak.

Előbb, délelőtt 10 órakor a Dunaszerdahelyi Hazaváró Találkozó vendégei találkoznak a polgármesterrel a városházán, majd délután 14 órától Sikabonyba, a Sikabonyi Közösségi Ház udvarára várják a fiatalokat és időseket a májusfa-állításra. 15,30-kor ugyancsak Sikabonyba, a Mindenszentek-templomba várják a hívőket, ahol szentmise lesz a sikabonyi lakosokért.

Eközben, 15 órakor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren megkezdődik a Szent György Népművészeti Fesztivál, ahol a Pántlika zenekar, a Tiszta Forrás, a Vox Camerata, és a Szent György Kórus működik közre. 

16 órától a nótakedvelőké a tér: a szól a nóta című dalcsokorban Dóka Zsuzsa, Kollár Katalin, Bősi Szabó László, és id. Derzsi György, majd 17 órától Szeredi Krisztina és Szóka Júlia lépnek fel.

A Szent György-napok egyik központi eleme a városi díjak, kitüntetések átadása – erre 18 órától a Csaplárban kerül sor, a színházteremben. 

19 órakor kezdődik Sikabonyban a búcsúi bál, ide, ha valaki iparkodik, talán még kaphat jegyet...

20 órakor a BIKINI együttes koncertezik a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren, majd a napot a 22 órakor kezdődő utcabál zárja, a Koráb zenekarral.

Ezt már olvasta?

Cookies