Back to top

Jó hírek: hatezer ember jöhet a Partizan elleni visszavágóra, a bérletesek már ma megvehetik a jegyeiket

Publikálva: 2021, július 24 - 10:36
Szombaton kezdődik a jegyek értékesítése a Partizan Belgrád elleni hazai visszavágóra. Izgalmas találkozó várható, a csapatnak pedig a belgrádi szoros vereség után szüksége lesz minden buzdításra. Erre lehetőségük lesz a szurkolóknak, hiszen a legújabb előírások szerint a MOL Aréna félig megtelhet. Először a bérletesek kapnak elővásárlási jogot.
Jó hírek: hatezer ember jöhet a Partizan elleni visszavágóra, a bérletesek már ma megvehetik a jegyeiket

Július 29-én, csütörtökön este 20:45-től kerül megrendezésre az Európa Konferencia Liga 2. selejtező-fordulójának visszavágója, amelyen a Partizan Belgrád csapatával mérkőzünk meg a MOL Arénában.

A belgrádi 1:0-ás vereség azt jelenti, hogy továbbra is nyitott a továbbjutás kérdése, otthon nyernünk kell, amire minden esélyünk megvan, de nem számíthatunk könnyű menetre. A sárga-kékeknek az elmúlt szezon zártkapus mérkőzései után kiemelten szükségük lesz a szurkolók támogatására, minden ember kell ahhoz, hogy a fiúk kellő erővel és önbizalommal álljanak ki a nagy küzdelemre. Belgrádban több mint 12 ezer néző előtt küzdöttünk, a hazai visszavágón pedig ott lehet 6 000 néző. Mutassuk meg a Partizan játékosainak, hogy milyen a legendás DAC-hangulat!

A 2021/22-es bérlettulajdonosok elővásárlási joggal rendelkeznek és klubkártyájukkal kedvezményes áron vásárolhatnak belépőt. A jegyértékesítés számukra szombaton kezdődik és egészen hétfőig, azaz július 26-ig tart – online illetve a MOL Aréna VIP recepcióján.

Aki még nem hosszabbította meg a bérletét, az e hét végéig azt is megteheti – szintén online vagy a MOL Arena VIP recepcióján személyesen.

A bérlettel nem rendelkező szurkolók július 27-től, azaz keddtől tudnak jegyet vásárolni a várva várt mérkőzésre. Akinek van klubkártyája, de nincs bérlete, az szintén kedvezményesen veheti meg az egyszeri belépőt, vagyis érdemes klubkártyát váltani.

Bővebb információkat a jegyeladásokról a jövő hét folyamán közlünk.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies