Jelenlegi hely

Jó helyre került a városi bál tombolabevétele

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, február 13 - 14:34 | Hírek
Ma délelőtt adta át a városházán dr. Hájos Zoltán polgármester Húsvéth Rebekának és édesanyjának a február legelején rendezett dunaszerdahelyi városi bál tombolabevételét.
Jó helyre került a városi bál tombolabevétele

Mint a polgármester elmondta, hagyomány, hogy a városi bál tombolabevételét olyan személy vagy személyek számára ajánlják fel, akiknél jó helyre kerül az összegyűlt pénzösszeg, s akik azt gyógykezelésre, egészségügyi felhasználásra tudják fordítani azt.

„Már a bál legelején elmondtuk a bálozóknak, úgy vásárolják a tombolát, hogy azzal jótékonykodnak is, és a bevételt Húsvéth Rebekának fogjuk adományozni” – mondta a polgármester Rebekának és édesanyjának, mesélve a jó hangulatú bálról. 

Hájos Zoltán hozzátette azt is, hogy számára is nagy öröm volt tapasztalni, ahogy a bálozók megnyitották a pénztárcájukat, és az eddigi legmagasabb, 3100 eurós összeget sikerült összegyűjtenünk így a kislány gyógykezelésére.

„Nagy megtiszteltetés, hogy ránk gondoltak” – mondta Rebeka édesanyja, aki megköszönte a nemes gesztust a polgármesternek, és mindazoknak, akik hozzájárultak a felajánláshoz.