Jelenlegi hely

Jó hangulatban várják a lányok a rangadót

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, április 13 - 07:10 | Sport
Közeleg a nagy rangadó, a HC DAC otthonában megrendezésre kerülő Stomfa elleni visszavágó. A felkészülés véghajrájában Prikler Silvia vezetőedző nyilatkozott a klub honlapjának a csapaton belüli helyzetről.
Jó hangulatban várják a lányok a rangadót

"Nagyon jó a hangulat a csapatban. Részben az okozta, hogy remekül szerepelünk a tavasszal. Bővültünk olyan játékosokkal, akik nagyon jól beilleszkedtek közénk; Oláh Bella és Szabó Kata erősítik a keretünket. Ezen a héten már Mészáros Réka is beállt közénk edzeni, aminek külön örülök – kezdte a hétvégi rangadóval kapcsolatos beszámolóját a vezetőedző. Stomfa szerintem az egyik legjobb csapat a bajnokságban, sok fiatal játékossal, és egy jó edzővel. Hasonló játékstílust játszanak mind mi. Szerintem egy nehéz, küzdelmes meccs lesz a visszavágón, de mi nagyon várjuk. Ahogy már többször is említettem, speciálisan nem készülünk az ellenfélre. Persze visszanéztem a videót az első mérkőzésünkről – tette hozzá mosolyogva Prikler Silvia.  

"El kell mondjam, nagyon örülök, hogy a dunaszerdahelyi női csapat edzője lehetek. Fantasztikus érzés, amikor felnézek a lelátóra, ahol teltház van, ugyanakkor egy kis nyomást is érzek, mert nem akarok csalódást okozni a sok lelkes szurkolónak. Remélem, egy nagyon jó mérkőzést fogunk játszani vasárnap, és szép kézilabdát láthatnak majd a kilátogató nézők, és abban is nagyon bízom, hogy örülni fogunk a végén.”

Forrás: vskds.sk

Címkék: női kézilabda