Back to top

Jilemnicky sulis siker a focitornán

Publikálva: 2019, április 26 - 14:55
Pénteken ismét összemérték erejüket labdarúgásban a városi fenntartású alapiskolák csapatai a Szent György-Napok keretén belül.
Jilemnicky sulis siker a focitornán

Az ötödik alkalommal megrendezett Szent György Labdarúgó Tornán négy alapiskola diákjai küzdöttek a szabadidőpark műfüves kispályáján a serlegekért, akiket délelőtt Karaffa Attila alpolgármester is üdvözölt. A megnyitó alkalmával emlékeztetett, Szent Györgynek katonaként már évszázadokkal ezelőtt fontos volt a testedzés, akkor még a harc miatt, szerencsére napjainkban már az egészségünk és a jobb teljesítmény miatt edzünk. A fiatal focistáknak fair játékot és sérülésmentes tornát kívánt, majd a fiúk neki is kezdtek a gólgyártásnak.

A mérkőzések során nem volt hiány a szép gólokból és a jó egyéni megoldásokból.

Nem sokkal egy óra előtt pedig arra is fény derült, hogy a Jilemnicky utcai Alapiskola nyerte a tornát, a Szabó Gyula Alapiskola, a Vámbéry Ármin Alapiskola és a Kodály Zoltán Alapiskola csapatai előtt. A kupákat és az okleveleket Karaffa Attila alpolgármester és Nagy Krisztián, az ifjúsági és sportbizottság elnöke adták át a fiatal focistáknak.

Ezt már olvasta?

Cookies