Back to top

Jedlička: A díj az egész csapatot megilleti

Publikálva: 2019, május 27 - 12:37
Martin Jedlička a szurkolók körében egyértelműen a tavasz legjobbja lett.
Jedlička: A díj az egész csapatot megilleti

Martin, gratulálunk a tavaszi idény legjobb játékosa szavazáson elért győzelmedhez.

Ha valaki tavaly nyáron ezt mondta volna nekem, biztosan nem hittem volna neki, hiszen a szezont második számú kapusként kezdtem meg. Bevallom, nem is tudom, mit mondhatnék erre… Egyszerűen elkezdtem védeni, a csapattársak sokat segítettek, és jöttek az eredmények. Ezért a díjért az egész csapatnak köszönet jár, ugyanúgy az edzőknek is, hiszen hittek bennem és ennek nagyon örülök.

Te melyik csapattársadra szavaztál volna?

Én ezt a díjat az egész csapatnak adnám.

A tavaszi idény során több kritikus helyzetet is megéltünk, melyeknél te tartottad versenyben a csapatot. Ez volt karriered legjobb idénye?

Egyértelműen, hiszen ez volt az első szezonom a felnőttek közt. Nem is gondolkodtam azon, hogy elkezdek védeni az első ligában, s ilyen remek szurkolók előtt. Most pedig, ha keményen fogok dolgozni, az Európa-ligában is védhetek, amire egyáltalán nem számítottam, s ez fantasztikus érzés számomra. Nem is beszélnék krízishelyzetekről, hiszen azért vagyok a kapuban, hogy védjek, és hozzásegítsem a csapatot a nullára lehozott mérkőzésekhez és győzelmekhez.

A te remek teljesítményednek is köszönhető, hogy az élvonalban a valaha volt legjobb helyezésünket értük el. Hogyan értékelnéd az éppen befejezett ezüstszezonunkat?

Az én szempontomból – de a csapatéból is – ez egy remek szezon volt, s ami a klub ambícióit illeti, szintén, hiszen újabb lépést tettünk előre. Újra történelmet írtunk, melyet a következő szezonban szeretnénk ismét túlszárnyalni. Gyönyörű év van mögöttünk, csak azért kár, hogy nem szereztünk valamilyen trófeát. A DAC viszont még az út elején jár, és a következő szezonban biztosan szeretnénk trófeát begyűjteni – vagy a kupában, vagy a bajnokságban.

Végezetül kérlek, oszd meg velünk, hogyan fogod tölteni a háromhetes szabadságot.

Az első napjaimat vidéken töltöm a barátaimmal, ahol kerékpározás közben igyekszem majd kiszellőztetni a fejem. Ezt követően válogatottbeli kötelezettségek várnak rám, majd pedig a barátnőmmel elutazunk Dubajba.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies