Back to top

Jedlička a DAC játékosa 2022 nyaráig!

Publikálva: 2019, február 21 - 17:26
DAC első számú kapusa eddig a Mladé Boleslav kölcsönjátékosaként szerepelt nálunk – mindezt most átigazolásra változtatta, s klubunkkal három és fél éves szerződést írt alá.
Jedlička a DAC játékosa 2022 nyaráig!

Martin Jedlička a Csallóközben marad 2022 nyaráig! A huszonegy éves příbrami születésű kapus tavaly érkezett klubunkhoz. Az előző szezon tavaszi idényekor érkezett fél éves kölcsönjátékra, majd mindezt 2018 nyarán az aktuális szezon végéig hosszabbította meg. A kölcsönös elégedettség ahhoz vezetett, hogy a DAC állandó szerződést kötött a fiatal játékossal.

A U19-es Európa-bajnokság korábbi bronzérmese a Fortuna Ligában az idei szezon 3. fordulójában debütált, azóta ő számít első számú hálóőrünknek. Ezidáig 17 bajnokin és 3 kupamérkőzésen védte kapunkat.

„Nagyon örülök, hiszen Dunaszerdahely és maga a klub is nagyon tetszik, remekül érzem magam itt. Tudom, hogy a jövőmet tekintve ez volt a legjobb lépés. A klub által biztosított feltételeknek és a szurkolóknak köszönhetően a szívem Dunaszerdahelyé. Már az előző év végén is elkezdtünk kommunikálni a klub vezetőségével arról, hogy szívesen aláírnának velem, ahogy az az eredeti megállapodásban is opcióként szerepelt. Már csak pontosítottuk a feltételeket, a DAC komolyan érdeklődött, így nagyon örülök, hogy az átigazolás végül megvalósulhatott” – nyilatkozott a szerződés aláírása után Jedlička.

A DAC megegyezett a Mladé Boleslavval és kivásárolta a fiatal cseh válogatott játékost előző klubjából. Jedlička a mai napon három és fél évre írt alá, a 2021/22-es szezon végéig.

„Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük a Martin Jedličkával aláírt szerződést. Hozzáállása, mindennapi kemény munkája példaként szolgál klubunk minden fiatal játékosa számára. Bízunk benne, hogy fantasztikus karrier előtt áll” – nyilatkozta klubunk sportigazgatója, Jan Van Daele.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies