Back to top

Javaslatokat várnak az Év Sportolója Díjra

Publikálva: 2016, október 31 - 13:46
Dunaszerdahely Város felhívást tesz közzé az Év Sportolója díjra vonatkozó javaslattételi lehetőségre az alábbi kategóriákban:

a) egyéni – ifjúság 15 éves korig beleértve

b) egyéni – ifjúság 15-20 éves korig beleértve

c) egyéni – felnőtt

d) csapat

e) edző.

 

A jelöltek listájára való besorolás feltétele:

Az egyéni jelölt a 2016-os évben bejegyzett tagja a sporttevékenységgel foglalkozó szervezetnek.

A sporttevékenységgel foglalkozó szervezet székhelye, tevékenységi helyszíne - Dunaszerdahely Város és/vagy képviseli a várost.

A csapat abban az esetben értékelhető, ha sporttevékenységgel foglalkozó szervezet.

Az egyéni kategóriában az elért helyezés a járási, kerületi, megyei, országos, nemzetközi versenyen a 3. helyezésig, valamint részvétel világbajnokságon, Európa-bajnokságon, az Olimpián, vagy más rangos európai és világversenyeken a 2016-s évben.

A csapat kategóriában az elért helyezés a járási, kerületi, megyei, országos, nemzetközi versenyen a 3. helyezésig, valamint részvétel világbajnokságon, Európa-bajnokságon, az Olimpián, vagy más rangos európai és világversenyeken a 2016-s évben.

Az edző kategóriában: az egyénnel vagy csapattal elért eredményei a 2016-s évben.

 

Javaslattételek benyújtása:

A jelölést benyújthatja:

– sporttevékenységgel foglalkozó szervezetek - a jelölésre megadott egyéni kategóriában sporttevékenységgel foglalkozó szervezet max. 2 jelöltet nevezhet

– Dunaszerdahely Város polgára (Dunaszerdahely Város területén működő, sporttevékenységgel foglalkozó szervezet igazolásával, hogy a sportoló a szervezet tagja)

– A jelölést az indoklással együtt 2016. december 4-ig az alábbi címre kell eljuttatni: Közoktatási, szociális, sport és kulturális főosztály, Fő utca 50/16, 929 01 Dunaszerdahely. A névtelen jelölést nem fogadják el.

– A jelölést a megadott formanyomtatványon szükséges beadni.

– Az elért eredményt – a sporteseményen való részvételt szükséges alátámasztani (az oklevél, eredménylista, a napi sajtóban /a weben megjelent cikkek, információk stb. fénymásolata).

Ezt már olvasta?

Cookies