Back to top

Itt az utolsó lehetőség a tavaszi bérletvásárlásra!

Publikálva: 2023, január 23 - 21:32
Biztosan ott akarsz lenni a tavaszi DAC-Slovan rangadókon és a felsőházi versengés többi meccsén? Váltsd ki időben a tavaszi bérleted, és élvezd annak előnyeit, akárcsak a mérkőzéseket a lelátóról! A DAC ajánlata!
Itt az utolsó lehetőség a tavaszi bérletvásárlásra!

Itt az utolsó lehetőség, hogy kiváltsd a tavaszi idényre szóló bérleted! Izgalmas küzdelmeknek nézünk elébe a felsőházban, minimum két DAC–Slovan és egy DAC–Nagyszombat rangadóval és további parádésnak ígérkező meccsekkel. Most aztán tényleg megéri ott lenni minden mérkőzésen. Ha biztos helyet szeretnél a MOL Arénában, váltsd ki a bérleted, és a vele járó vásárlási kedvezményekkel együtt élvezd a lelátóról a mérkőzéseket!

Ha nem sikerült még beszerezned, ne habozz, hiszen már csak január 26-ig van időd, hogy a DAC store-ban személyesen megvásárold a félszezonos bérleted.

Ha pedig az online vásárlást részesíted előnyben, csak pár kattintásra van szükség:

SZEZONBÉRLETET VÁSÁROLOK

 

 

 

A félszezonra szóló bérletek ára változatlan.

 

Értékesítés:

A DAC store-ban: 2023. január 09-től 2023. január 26-ig

Online: 2023. január 02-től 2023. január 26., 21:00-ig

DAC store nyitvatartás:

● Hétfőtől pénteking: 10:00-18:00

● Szombat: 9:00-12.00

A félszezonos bérlet vásárlásnál szükség lesz:

● a regisztrációs űrlap kitöltésére

● A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatására. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Online vásárlás esetén szükséges a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.

Ne legyen gond a jegyvásárlás, január 26-ig váltsd ki a tavaszi szezonra szóló bérleted, válaszd ki a saját helyed, és élvezd a bérlettel járó további kedvezményeket! Éljük át együtt a DAC-mámort, töltsük meg minden alkalommal a MOL Arénát!

 

A DAC 1904 lehetőséget kínál a VIP SILVER félszezonos bérletek megvásárlására is.

A MOL Aréna VIP SILVER zónája tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy elsőrangú környezetben, a stadion közepéről szétnézve tapasztalhassa meg saját bőrén a MOL Aréna egyedülálló hangulatát. Ínycsiklandozó gasztronómiai specialitások és prémium italok gondosan összeállított kombinációja várja Önt az egész szezon során.

A tavaszi VIP SILVER szezonbérlet ára 210 EUR. Megéri, hiszen így egy mérkőzés ingyenes.

 

Milyen plusz előnyökkel jár a VIP SILVER félszezonra szóló bérlete?

• gasztronómiai élmény, svédasztalos ételkínálat

• a mérkőzés előtt és a félidőben borfröccs

• ülőhely az A lelátón

• kiváló networking lehetőségek

 

Hogyan vásárolhatom meg a félszezonos bérletet?

A MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban a nyitvatartási idő alatt, illetve online.

A MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban bankkártyával is tudok fizetni?

Igen.

Online vásárlás során hogy jutok hozzá a bérletemhez?

Online vásárlás esetén szükséges a postai kézbesítés vagy a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.

Átruházhatom a bérletem, ha nem tudok részt venni valamelyik mérkőzésen?

A sportrendezvényekről szóló törvény legújabb módosításának értelmében a rizikósnak nyilvánított mérkőzések látogatása a jövőben regisztrációköteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a rizikós meccsekre csak az használhatja a bérletet, akinek a nevére kiállították.

Rizikós mérkőzések előtt szükséges az adataim újbóli megadása?

Nem, mert a bérletvásárláskor már megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegendő.

Hol találom a regisztrációs űrlapot?

A regisztrációs űrlapok a jegypénztárakban is elérhetők, ám a személyesen történő vásárlás felgyorsításának érdekében arra kérünk, hogy töltsd le a weboldalunkról, nyomtasd ki, majd vásárláskor kitöltve és aláírva add le az űrlapot.

Mit tegyek, ha kedvezményes – 15 év alatti gyerekeknek, 65 év felettieknek vagy fogyatékkal élőknek szóló – bérletet szeretnék vásárolni?

A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél szükséges a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatása. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Mikor tölthetem fel a bérletem?

Javasoljuk, hogy a cashless feltöltését az jövő évi első hazai mérkőzés előtt ejtse meg a jegypénztárban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless feltöltéshez regisztráljon a FANPORTAL-on az id.dac1904.sk oldalra kattintva.

Új bérletes vagyok, online vásároltam a bérletet, de nem tudok megállni a DAC store-ban, hogy személyesen átvegyem a bérletem.

Mivel a bérlet a MOL Arénában fizetőeszközként is funkcionál, és feljogosít a belépésre, ezért mindenképp szükséges, hogy Önnél legyen a mérkőzésen, ezért kérjük, ilyen esetben válassza a postai kézbesítést.

A D szektorba is kapható bérlet?

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mérkőzésre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezért a D szektorba félszezonos bérlet vásárlása nem lehetséges.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC Store
Cookies