Back to top

Ismét remekeltek a fiatal dunaszerdahelyi iskolások

Publikálva: 2019, november 9 - 07:19
A MiniHandball Liga 1. regionális fordulója U10 (alapiskolások 3-4. évfolyam részére) csütörtökön került megrendezésre a városi sportcsarnokban a Szlovák Kézilabda Szövetség, a Dunaszerdahelyi Regionális Központ és a HC DAC közreműködésével.
Ismét remekeltek a fiatal dunaszerdahelyi iskolások
Az elmúlt évhez hasonlóan a Dunaszerdahelyi regionális központ két helyszínen szervezi meg a minihandball liga versenyeit.
 
Dunaszerdahelyen a dunaszerdahelyi járás iskolák melltt működött csoportok,  Naszvadon pedig Komáromi járás és pár Érsekújvári járás iskolái mellett működött csoportok játszanak majd egymással.A 3-4. évfolyam 4+1 szivacskézilabda szabályai alapján mérkőztek meg.
 
Első fordulóra  a dunaszerdahelyi járásból 13 csapat jelentkezett, 2 pályán  összesen 50 mérkőzést játszottak.  Minden csöppség nagyon lelkes volt úgy ahogy felkészítő edzők is.  
 
Zdenka Rajnohová az iskolák fő koordinátora is ellátogatott a tornára és nagyon elégedett volt szervezéssel  a gyerekek, edzők, szülők hozáallásával.
 
"Itt szeretném megköszöni HC DAC edzőinek, lányoknak akik segítettek pályát építeni és szétszedni (kapukat összerakni), eredményeket írni és játékvezetősködni, nélkülük nehezen sikerült volna" - nyilatkozta Brunczvik Tünde, a helyi kézilabdasport meghatározó alakja, a központ iskolai koordinátora.
 
A klubelnök Horváth Zoltán együtt női csapat tagjaival Bízik Boglárka és Brunczvik Fannival adták át az oklevelet és  érmeket összes résztvevő gyermeknek. Ennek a csoportnak a következő versenye  januárban lesz.
 
A dunaszerdahelyi torna sorrendje:

1. Vámbéry Ármin Alapiskola Dunaszerdahely „A”

2. Szabó Gyula Alapiskola Dunaszerdahely „A”

3. Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda Dióspatony

4. Vámbéry Ármin Alapiskola Dunaszerdahely „B” fiú

5. Szabó Gyula Alapiskola Dunaszerdahely „B”

6.  Benyovszky Rudolf Alapiskola  - Lég „A”

7. SZabó Gyula Alapiskola Dunaszerdahely „C” fiúk

8.  Alapiskola Nyárasd „B”

9.  Corvin Mátyás  Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola –Alistál

10.  Alapiskola Nyárasd „A”

11.  Vámbéry Ármin Alapiskola Dunaszerdahely „C” fiúk

12.  Bartók Béla Alapiskola Nagymegyer

13.  Benyovszky Rudolf Alapiskola  - Lég „B

Ezt már olvasta?

Címkék: női kézilabda
Cookies