Back to top

Ismét indul a Gyere velünk a DAC-ra! projekt

Publikálva: 2022, szeptember 28 - 11:35
Szeretnéd élőben látni a kedvenceidet a MOL Arénában? A pandémia miatti szünet után a DAC újraindítja az alap- és középiskolás diákok számára meghirdetett projektet.
Ismét indul a Gyere velünk a DAC-ra! projekt

Gyere velünk a DAC-ra! nevet viselő kezdeményezés nagyon sikeresnek bizonyult az elmúlt években. A projekt keretében már korábban is fiatalok százainak szereztünk felejthetetlen élményeket. Majd jött a koronavírus-járvány, elmaradtak a mérkőzések, bezártak az iskolák. Most, hogy mindez már a múlté, ismét elindulunk, és igyekszünk eljutni annyi iskolába és ifjúsági szervezethez, amennyihez csak lehet.

A program keretében a DAC néhány játékosával ellátogatunk a kiválasztott iskolákba, ahol a diákok saját környezetükben, személyesen találkozhatnak a kedvenceikkel. De ez még nem minden! Az adott hét végén a gyerekek részt vehetnek a DAC hazai mérkőzésén a MOL Arénában. A buszos szállítás és a meccsbelépők árát is a klub állja, sőt még DAC-os ajándékokkal is kedveskedünk a gyerekeknek.

A Gyere velünk a DAC-ra! felhívásra bármelyik ifjúsági szervezet, ill. alap- és középiskola jelentkezhet, ehhez csupán egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A maximális létszámot 30 diák és az őket kísérő 2 pedagógus alkothatja.

A meccsnapon az alábbiak szerint alakul a mintegy 4-5 órás program:
- a gyerekeket autóbusz veszi fel a saját iskolájuk előtt, 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, max. 40 km-re Dunaszerdahely környékén
- a DAC hazai mérkőzésének megtekintése a MOL Arénában
- ajándéktárgyak kiosztása, valamint fényképezkedés az A csapat tagjaival
- a találkozó után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolába

Mai naptól lehet jelentkezni a következő hazai mérkőzésére, amelyen október 9-én17:30 órától a Zsolnát fogadjuk.

Az említett mérkőzésre jövő szerdáig, 2022. október 5-ig, 12:00 óráig lehet regisztrálni. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a marketing [at] dac1904.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti a MOL Arénában.

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskolák számára. A rizikósnak minősített találkozók (pl. DAC-Slovan, DAC-Nagyszombat) alkalmával azonban nincs lehetőség a mérkőzések ilyen formában való látogatására.

Gyere velünk a DAC-ra, és szurkolj kedvenceidnek a MOL Arénában!  

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies