Back to top

Irány Belgrád!

Publikálva: 2021, július 20 - 16:33
A sárga-kékek ma utaznak a szerb fővárosba.
 Irány Belgrád!

A tegnapi edzést megelőzően csapatunk koronavírus-tesztelésen esett át, az összes minta negatív lett. Ma is a MOL Akadémián gyakoroltak a sárga-kékek, majd a közös ebédet követően, röviddel délután egy óra előtt, a küldöttség autóbusszal elindult Belgrádba, ahol már holnapután a szezon első tétmérkőzésén lép pályára Németh Antal legénysége. A tervezett érkezés este hét óra körül van.

Az új Európa Konferencia-liga 2. előselejtezőjének első mérkőzésén csütörtökön 21:00 órakor a 27-szeres bajnok FK Partizan Belgrád ellen játszik a DAC. A találkozót az RTVS képernyőin élőben követhetik.

Ez lesz klubunk 22. európai kupamérkőzése. Tavaly az izlandi Hafnarfjördur és a cseh Jablonec kiejtésével bejutottunk egészen az Európa-liga 3. selejtezőjébe, ahol az osztrák Linz állított meg minket.

Németh Antal vezetőedző a következő 19 mezőnyjátékosból és három kapusból álló keretet vitte magával a találkozóra: Jedlička, Vantruba, Veszelinov - Kružliak, Beskorovainyi, Ciganiks, Malý, Muhamedbegovic, Brunetti, Vera, Balić, Fábry, Nebyla, Njie, Schäfer, Sharani, Andzouana, Divković, Rymarenko, Moumou, Taiwo és Nicolaescu.

A Partizan-DAC mérkőzés előtti utolsó edzését csapatunk holnap, a csütörtöki összecsapás helyszínen tartja. Előtte, 18:45-től a szokásos sajtótájékoztatón Németh Antal és Andrija Balić képviseli majd a színeinket és az eseményt élőben közvetítjük hivatalos YouTube-csatornánkon és Facebook profilunkon.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies