Jelenlegi hely

Intelligens hűségkártyák érkeznek

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, január 29 - 09:04 | Közérdekű
Idén január végéig juttatja el minden háztartásba a városi hivatal Dunaszerdahely város új, 2020-ban kiadott hűségkártyáját, amellyel különböző kedvezményekre jogosultak annak felhasználói.
Intelligens hűségkártyák érkeznek

Változás az eddigiekhez képest, hogy a most kiadott hűségkártya ún. intelligens kártya lett, azaz olyan plasztikkártya, amely már több évre szól, illetve RFID-csippel, vonalkóddal és QR-kóddal van ellátva, vagyis a többfunkciós kártya mögé fokozatosan több szolgáltatást épít ki majd a város, lehetőséget biztosítva a használók számára annak széles körű felhasználására (erről majd folyamatosan tájékoztatást ad lapunk is).

A hűségkártya természetes és jogi személyek számára egyaránt igényelhető, amennyiben a kérelmező teljesíti a hűségkártya kiadásának elveiben meghatározott feltételeket.

A kártyák kézbesítése január másik felében folyamatosan zajlik – ám mivel a kártyát csak személyesen veheti át tulajdonosa, s ha őt nem találja otthon a kézbesítő, akkor azt az arra jogosultak február elejétől a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal ügyfélfogadási irodájában vehetik majd át.