Jelenlegi hely

Ingyenes online marketing képzés Dunaszerdahelyen

Ezt már olvasta?

Jön már…

Jön már…

Hogy az idei advent egészen más lesz, azt hiszem,...

Publikálva: 2016, szeptember 24 - 08:33 | Színes
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány újabb képzéseket szervez, amelyben bemutatják az e-biznisz alapjait, az online marketing költséghatékony módszereit, a web design-t és a web ergonómiát.
Ingyenes online marketing képzés Dunaszerdahelyen

Az alapítvány a felvidéki partnereivel elindította a Segítünk indítani, hogy sikerrel pályázhass! elnevezésű, ingyenes programját, amelynek keretében az online marketing rejtelmeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők több témakörben!

Jövő héten pénteken, vagyis szeptember 30-án Dunaszerdahelyen újabb előadásra kerül sor, a helyszín pénteken délután két órakor a Vámbéry Ármin Alapiskola, ahol az ingyenes képzést szervezik.

Akik nem tudnak eljönni a dunaszerdahelyi helyszínre, pénteken Somorján 9-11 óra között, valamint szombaton Komáromban 9-11 óra között hasonló képzésre kerül majd sor.

Az érdeklődők csütörtök éjfélig az openreginfo [at] gmail.com-on regisztrálhatnak a két óra hosszúságú képzésre.

A képzés témái:

Az e-business alapjai

Amazon, Alibaba, Google Play áruház – mi a közös bennük? Mindegyik elektronikus kereskedelmet folytat, szép sikerekkel. A XXI. század sok tekintélyes vállalkozása az internet által lett naggyá. Miért maradnál le azokról a lehetőségekről, amelyeket a világháló nyújt Neked és jövőbeli vállalkozásodnak? Segítünk, hogy hatékonyan használhasd pénzszerzésre a netet. Képzésünk során megismerkedhetsz a kereskedőket és vevőket összekapcsoló internetes felületek fajtáival. Betekintést nyerhetsz az elektronikus piacterek világába. Felkészítünk, hogyan hozhatsz létre saját webáruházat, és megmutatjuk, milyen lehetőségeket és veszélyeket rejt az elektronikus fizetés. A technikai kérdéseken túl kiemelten foglalkozunk azzal, mitől lesz megbecsült és hiteles egy internetes kereskedő, és hogyan reagáljon a névtelen trollok és elégedetlen vásárlók támadásaira. Külön figyelmet szentelünk annak is, hogyan építhetsz a pozitív visszajelzések erejére.

Költséghatékony onlinemarketing-módszerek

Az vagy, ami a neten látszik belőled – még inkább igaz ez az online vállalkozásokra. A drága reklámversenyben csak kevesen tudnak több milliót elkölteni, ezért nagyon fontos, hogy mennyire leleményesen hirdeted magad. Ha csatlakozol a képzésünkhöz, megmutatjuk, mi mindent tud a Facebook, amiről eddig talán sejtelmed sem volt. Emellett megismerkedhetsz a legnagyobb közösségi médiumon túli élettel, a Google és a Twitter kínálta lehetőségekkel. Megtanítunk figyelemfelkeltő posztot írni, hallhatsz a közösségi oldalakon lévő hirdetések időzítésének fontosságáról. Bevezetünk a keresőoptimalizálás rejtelmeibe, és példákat láthatsz sikeres gerillamarketinges akciókra. Az inspirációt mi adjuk – Neked már csak a saját ötleteidet kell hozzátenned!

Web design és webergonómia

Amikor lázasan kutatsz valami után egy weboldalon, de nem leled – biztosan ismerős érzés. Mindenki járt már olyan honlapon, ami áttekinthetetlenül zsúfolt, vagy egyszerűen csak csúnya. Web design témájú képzésünkön megmutatjuk, mi mindenen múlik, hogy mennyire lesz használható egy weboldal. Ha a jövőben saját online vállalkozást tervezel, mindenképpen ismerned kell a webtervezés szabályait. Fedezzük fel közösen, merre kalandozik a szem egy ismeretlen oldalon! Keressük meg azokat az elemeket, amelyek szinte minden oldalon egyformán működnek! Nézzünk át jó és rossz példákat! Ismerkedj meg a leggyakoribb hibákkal, amelyeket egy webmester elkövethet! A helyes honlaptervezés bemutatása a papír-ceruza alapú „pakolgatástól” a szemkamerás használhatósági vizsgálatig terjed. A kurzus során megismerkedhetsz a leginkább ajánlott ingyenes webszerkesztő felületekkel.

Címkék: képzés