Back to top

Indul a fotósuli sorozat

Publikálva: 2016, október 4 - 13:29
Szeretne megtanulni jobban fotózni, vagy tovább lépni a gyakorlati fotózás terén? Van egy digitális fényképezőgépe, viszont úgy érzi nem tudja kihasználni? A dunaszerdahelyi.sk és a fotosuli.sk együttműködésének köszönhetően új, kéthetente jelentkező sorozatunkban megismerkedhet az alapvető trükkökkel, és hasznos fotós tippekkel. Ezzel is segítve a ma oly népszerű fotózás elsajátítását.

A fotosuli.sk-t a csallóközi Kálmán-házaspár alapította 2015 májusában, s azóta már közel 300 érdeklődő számára hozták közelebb a fényképezés világát.  És hogy kik ők valójában? Ahogy az életben, úgy a munkában is egy párt alkotnak. Kiegészítik egymást minden téren. Szilvia a számítógépes képfeldolgozás és utómunka kiváló képviselője, aki tudását külföldi mesterkurzuson szerezte. Roland a New York Institute of Photography volt diákja, és 2008-tól a párizsi székhelyű Nemzetközi Fotográfiai Szövetség AFIAP titulussal rendelkező fotóművésze. Alapító tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének és tagja a Szlovák Fotográfusok Szövetségének. Számos oklevél és elismerés fűződik nevéhez szerte a világon.

Ők ketten vezetik a csoportos és egyéni fotótanfolyamokat, melyekhez olykor-olykor neves vendég oktatókat. Emelett magyarországi partnerükkel karöltve üzemeltetik Szlovákia egyetlen magyar nyelvű online fotótanfolyamát, hogy ezzel is megpróbálják Önöket kedves érdeklődőket beavatni a fotózás csodálatos világába.

Olvasóink tehát igazi szakemberektől tanulhatnak. Az első fotós tipp már holnap elérhető lesz portálunkon, majd kéthetente friss tartalmakkal, fotós tanácsokkal jelentkezünk.

És még valami. Érdemes figyelemmel követni a dunaszedahelyi.sk-t a Facebookon is, mert már ennek a cikknek a megosztásával is nyerhetnek egy teljes online fotótanfolyamot! Játékra és tanulásra fel!

Fotósuli rovatunk partnere:

www.fotoSULI.sk  | tanulj meg fotózni egyszerűen, érthetően

 

Ezt már olvasta?

Címkék: fotósuli
Cookies