Jelenlegi hely

Indul az online jegyvásárlás a DAC-Nagymihály bajnokira

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, február 12 - 13:18 | DAC hírek
Az interneten mától lehetséges belépőt váltani az idei első hazai bajnokira. Vegye meg online, nehogy lemaradjon!
Indul az online jegyvásárlás a DAC-Nagymihály bajnokira

A hétvégén rajtol a 2017/18-as idény tavaszi része, a DAC vasárnap a sereghajtó Szenice otthonában lép pályára. Az év első hazai bajnoki mérkőzésén jövő szombaton, 2018. február 24-én 14:00 órától a Nagymihály gárdáját fogadjuk a MOL Arénában.

A predpredaj.sk portálon ma 14:00 órakor indul az online értékesítés a DAC-Nagymihály bajnokira. A jegypénztárakban február 21-én, szerdán kezdődik az értékesítés; erről részletes tájékoztatást később adunk.

Az online jegyvásárlás nem vonatkozik a hazai B-közép részére kijelölt B2 és B3 szektorokra, illetve a Family jegycsomagra sem.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14015/fc-dac-1904-dunajska-streda--mfk-zemplin-michalovce

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu, és egy személy bemehet. Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2018.02.24., 14:00 órakor) fejeződik be.

Az online jegyvásárlást elérhetik a DAC honlapon is, a Jegy- és meccsinfo menüben.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC