Back to top

Indul az év! A DAC megkezdi a téli felkészülést

Publikálva: 2021, január 6 - 18:59
Csütörtök délután befejeződik játékosaink téli szünete. Bernd Storck csapata így január 7-én 16:00 órakor kezdi meg a felkészülést a Fortuna Liga tavaszi folytatására.
Indul az év! A DAC megkezdi a téli felkészülést

Csapatunk december 15-én zárta a rekordokkal teletűzdelt őszi idényt, az év utolsó bajnokiján 2:0 arányban verte a Szenicét. Ezután játékosaink számára 22 napos téli szünet következett, aminek az edzői stáb által kidolgozott egyéni edzéstervekkel vágtak neki.

„A 22 nap alatt tizenegyen edzést kellett teljesíteniük a srácoknak, és ha lehetőségük volt rá, akkor konditerembe is ellátogathattak. Erről szól a professzionális labdarúgás: nem lehet kizárólag pihenni a szünetben” – magyarázta Bernd Storck vezetőedző.

„Az egyéni edzésterv futásokból és erősítőgyakorlatokból állt. Szerencsére nekem volt lehetőségem egyéni edzővel mindent teljesíteni, úgyhogy jó erőállapotban vághatok neki a közös felkészülésnek” – fűzte hozzá Kalmár Zsolt, csapatunk kapitánya és egyben legjobb őszi góllövője.

A keret és a stáb holnap 15:00-kor találkozik a MOL Football Academy-n, az első edzés pedig egy órával később veszi kezdetét. A koronavírus miatt idén a teljes felkészülés hazai környezetben zajlik majd, a hagyományos törökországi összpontosítás is elmarad.

Információ a sajtó képviselői számára: csapatunk edzései szigorúan zárt ajtók mögött zajlanak majd. Ez vonatkozik a holnapi első napra is, amelyről azonban klubunk mediális osztálya videó- és fotóanyagot, illetve interjúkat készít a sajtó részére. Igényeiket kérjük a knagy [at] dac1904.sk e-mail-címre küldeni.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC