Back to top

Indul a 3. Magyar szemmel fotópályázat!

Publikálva: 2024, május 7 - 07:00
Idén már harmadik alkalommal hirdetik meg a Magyar szemel fotópályázatot, amelynek célja, hogy a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarok szemén keresztül mutasson be különböző témákat, élethelyzeteket. A 2024-es pályázat az együttműködés évéhez kapcsolódik: a Kézenfogva tematikát kapta. A pályázók három kategóriában tudnak nevezni: Család, Helyi közösségek, Nemzet.
Indul a 3. Magyar szemmel fotópályázat!

A fotópályázaton bárki nevezhet, aki a témának megfelelő pályázatot nyújt be, és betöltötte a 16. életévét.

Megéri fotót beküldeni, hiszen a Magyar szemmel összdíjazása közel 2,5 millió forint!

Pályázati feltételek:

 • A pályázat mindenki számára nyitott, aki elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be.
 • A fotópályázatban három kategóriát hirdetnek:
 1. Család
 2. Helyi közösségek
 3. Nemzet
 • A Család kategóriában azok a 16. életévüket betöltött személyek nevezhetnek, akik fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készítenek a megadott témának megfelelő pályázati anyagot. Olyan alkotásokat várunk, amelyek témája legfontosabb szövetségeseink, támogató közösségünk, a család. Célunk, hogy a Család kategóriával bemutassuk annak jelentőségét, erejét az életünkben, és szemléltessük a családi kötelék megbecsülésének fontosságát.
 • A Helyi közösségek kategóriában azok a 16. életévüket betöltött személyek nevezhetnek, akik fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készítenek a megadott témának megfelelő pályázati anyagot. Ebben a kategóriában arra kérjük a pályázókat, hogy mutassák be tágabb környezetüket, helyi közösségüket. Olyan fotókat várunk, amelyek bemutatják egy-egy helyi közösség történetét, mindennapjait, a kisközösségek erejét.
 • A Nemzet kategóriában azok a 16. életévüket betöltött személyek nevezhetnek, akik fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készítenek a megadott témának megfelelő pályázati anyagot. A kategória célja, hogy a fotók erejével láttassa a nemzeti összetartozás erejét.
 • Beküldési határidő: 2024. május 24. A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.
 • Nevezési díj: nincs.
 • Egy pályázó mindhárom kategóriában nevezhet egy-egy fotóval.
 • A pályázati anyagot a kulhonimagyarok.hu/fotopalyazat-regisztracio-2024 űrlap hiánytalan kitöltésével lehet csupán benyújtani.

A pályázati kiírásnak vagy a témának nem megfelelő anyagokat nem áll módunkban elfogadni. A pályázati anyagokat a szakmai zsűri saját szempontrendszere alapján szűri.

További részletekért és jelentkezésért kattintson!

(dszi)

Ezt már olvasta?

Címkék: pályázat
Cookies