Back to top

II. Felvidéki Vágta, igazi Családi Nap

Publikálva: 2016, június 15 - 13:53
Szeretne részt venni a II. Felvidéki Vágtán, de nem tudja hogyan jusson el a helyszínre? Vagy a gyerkőcök miatt nem mer jönni, hátha unatkoznának? Gond egy szál se! A Vágta szervezői mindenre gondoltak.

A könnyebb kijutás érdekében Vágta Buszt és Vágta Vonatot is indítanak, mely Dunaszerdahely város tíz különböző pontján rendelkezik majd megállóval. A busz megállói: Barátság tér, Városháza, Mező utca- garázsok, Észak II lakótelep- 287. számú tömb, Szövetkezet utca 1783. A vonatra a Borostyán utcában, a Thermalparknál, a Lidl élelmiszerboltnál, illetve a kultúrháznál lesz lehetőség felszállni. A busz és a vonat délelőtt 10:30-tól egészen az éjszakába nyúlóan áll majd a vendégek rendelkezésére.

A szervezők továbbá nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a legkisebbek is megtalálják a nekik való szórakozási lehetőséget. Ennek okán színes, izgalmas programokkal várják az apróságokat. Idén szintén beköltöznek a helyszínre a kisállatok, akiket kedvükre simogathatnak a gyerekek. Ezt a Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete teszi lehetővé. Továbbá érdekes és szórakoztató kézműves foglalkozások és pónilovak kötik le a legkisebbek figyelmét is. Ezen túl egy meglepetés is várja az oda látogatókat, egy lehengerlő játékudvart rendeznek be az esemény helyszínén, ami a régi vásárok hangulatát idézi fel, ezzel biztosítva, hogy a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálja a magának legkedvezőbb elfoglaltságot. A játékudvaron belül egy vágta játékra is sor kerül majd, ahonnan a részt vevők akár igazi kis huszárként térhetnek haza. Megtalálható lesz benne továbbá bódéjáték, szekrényjáték, valamint egy különleges céllövölde mogyorópuskával. Természetesen az összes játék használata a gyerekeknek ingyenes lesz.

 „Reméljük, hogy sok-sok mosolygós gyermekarcot láthatunk majd a Vágtán. Célunk az volt, hogy a kisgyermekes családoknak is megfelelő kikapcsolódási lehetőséget kínáljunk”- mondták a Vágta szervezői.

Ezt már olvasta?

Cookies