Back to top

Így működik a lezárás alatt a DAC store

Publikálva: 2021, november 27 - 14:21
Már nem csak online, hanem telefonon is vásárolhatsz a DAC store-ban, amelyik mostantól minden nap átvételi pontként üzemel.
Így működik a lezárás alatt a DAC store

Megváltozott a DAC store működése: az új járványügyi rendelkezéseknek megfelelően nem tart nyitva, viszont átvételi pontként működik tovább minden hétköznap 10 és 18 óra között. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a rendeléseket személyesen lehet majd átvenni a boltban. A helyszínen is fizethetnek a vásárlóink a korábban megrendelt csomagokért, készpénzzel vagy kártyával.

Újdonság, hogy a vásárlások felgyorsítása és megkönnyítése érdekében már nem csak online, hanem telefonon is leadhatják rendeléseiket a DAC szurkolók. Mától már kétféleképpen is vásárolhatsz DAC termékeket: az online rendelés a https://shop.dac1904.sk/ oldalon lehetséges, a telefonos rendeléseket pedig a +421 915 673 198 telefonszámon várjuk, naponta 10-től 18 óráig.

Yellow-Blue Friday egész hétvégén tart, ezért most kivételesen a DAC store is a vásárlók rendelkezésére áll (a csomagok kiadására) szombaton és vasárnap, november 27-én és 28-án, ugyanebben az időben. A hétvégi akció 20-50%-os kedvezményeket garantál, a csomagok pedig akár azonnal átvehetők a store-ban. Sőt, ezen a hétvégén egy kis meglepetésre számíthat minden vásárló a csapatkapitányunktól, Kalmár Zsolttól.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies