Back to top

Így emeli az árakat az Orange augusztusban!

Publikálva: 2022, július 16 - 07:56
Az Orange márciusi áremelése után augusztustól ismét növeli a havi díjak nagyságát, amelyek már akár 6 euróval is drágábbak lesznek mint az év elején.
Így emeli az árakat az Orange augusztusban!

Az áremelés augusztus 18-tól lép életbe, s ahogy a tavaszi növekedés, ezúttal is a kiadások emelkedésével függ össze a cég kommunikációja szerint. A havi összegek is hasonlóan, 2-3 euróval lesznek drágábbak, s nem csak a mobilcsomagokat érintik, hanem az otthoni internet és tévés szolgáltatásokat is.

Emellett az EU-s tagállamokba történő hívások már nem fogják a korlátlan hazai hívások részét képezni (percenként 3 centbe fog kerülni), ahol pedig korlátozott mennyiségű percet tartalmaz a csomag, a további percdíj 10 centről 12 centre emelkedik.

Alapvetően elmondható, minél magasabb a havidíj, annál nagyobb az emelés, 40 euró felett már havi szinten három eurós lesz az emelkedés, így februárhoz képest hat euróval lesznek drágábbak ebben az árkategóriában a csomagok. 

Az internet mennyisége a csomagokban egyébként növekedik és további plusz, hogy amennyiben digitálisan kérjük a számlát és fizetjük azt, akkor egy eurós kedvezményt kapunk, tehát a drágulás is enyhébb lesz.

A nagy kérdés, hogy a továbbra is legnagyobb mobilszolgáltató mennyi ügyfelet veszt a mostani emeléssel, miközben október végétől a mailes szolgáltatása is megszűnik és folyamatosan csökkent a fiókhálózata az országban.

Forrás: ma7.sk

Ezt már olvasta?

Ratatouille

Ratatouille

...avagy a francia lecsó. Olyasmi, mint a mi lecsónk,...

Címkék: mobil
Cookies