Jelenlegi hely

Ifjabb Zirig Árpád a Média a Családért-díj jelöltje – segítse szavazatával Ön is!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, december 1 - 10:47 | Színes
A dunaszerdahelyi születésű, Verőcén élő Zirig Árpád, a Magyar Konyha Online felelős szerkesztője Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című cikke a Média a Családért-díj áprilisi jelöltje lett. Segítsük mi is szavazatunkkal!
Ifjabb Zirig Árpád a Média a Családért-díj jelöltje – segítse szavazatával Ön is!

„Enni adni szeretet. Amikor nem azért állok a konyhapult mellett, hogy jóllakjak, hogy bekapjak valamit, hanem hogy másnak jó legyen. A családunk, a barátaink vagy a szerelmeink öröme és jó szava ad vissza minden energiát, az kompenzálja az időt, a munkát, a befektetést.

A szeretet nem mérhető, nincs mértékegysége. Nincs illata, nincs tapintása, egyszerűen csak úgy van. Vagy nincs. Néha észre sem vesszük, hogy milyen finoman felmelegít egy szobát, nem ismerjük fel jelenlétét, csak akkor, ha nincs többé.

Nézem a fiamat, mintha magamra néznék vissza az időben vagy harmincöt évet. Úgymond beteg, bár gyanítom, csak oviba nincs kedve menni, rafkós, teátrálisan köhögni próbál. A kék pléd alá kuckózik a sárga fotelben, csak ketten vagyunk, miénk a ház.” (Forrás: kepmas.hu)

A teljes cikk a Képmás magazinban ide kattintva olvasható el!

Szavazni az írásra itt lehet!
 

Forrás: kepmas.hu