Back to top

Idén nyáron a trikini hódít

Publikálva: 2020, május 18 - 14:03
Lányok, asszonyok, az idei nyár szenzációja a trikini, a járvány diktálta „őrületes” vízparti divat.
Idén nyáron a trikini hódít

Olaszország is kicsit lazíthat a gyeplőn a koronavírus alatti megszorítások tekintetében, hiszen már ott is további enyhítések vannak érvényben és pár vállalat termékei átalakításával el is kezdte a nyári szezonnal kapcsolatos előkészületeket. A kisebb cégek jelen helyzetben nagyobb sikereket érhetnek el, főleg ha munkatársaik között akadnak olyan kreatív és merész emberek, akik képesek alkalmazkodni a változásokhoz és egy jó ötlettel felvirágoztatni a céget.

Tiziana Scaramuzzo, aki egy kicsi, Senigalliában található divat-manufaktúra, az Elexa Beachware tulajdonosa, csak úgy viccből belekezdett a nyári viseleteknek a helyzethez való igazításához. A bikinit megfelelő szabású és mintájú maszkkal kombinálta, így megszületett kezei alatt a trikini, vagyis a háromrészes fürdőruha.

Aztán a lányai a kreációkat feltették a közösségi felületekre, a képek pedig virális terjedésnek indultak, s a kis vállalkozáshoz elkezdtek özönleni a felkérések a ruhadarabok gyártására.

Ha lépést akarunk tartani a divattal, itt az ideje, hogy mi is beszerezzük, természetesen több színkombinációban. Azért felmerül bennem a kérdés, hogy a maszkkal takart arcfelület egyenetlen színéhez alakítják az idei sminkdivatot is?

Ezt már olvasta?

Címkék: divat, móda
Cookies