Jelenlegi hely

Idegenben kaptak ki a juniorok

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, június 4 - 18:33 | DAC hírek
A három idegenbeli mérkőzés sorozatát egy puhói vereség zárta le. Tartalékcsapatunk mindössze négy, húsz éven felüli futballistával állt ki, ám ennek ellenére Fodrek védencei játszottak jobban, ám ráfizettek a kihagyott helyzetekre.
Idegenben kaptak ki a juniorok

MŠK Púchov - DAC B/Nyékvárkony 3:2 (2:2)

2018.06.01., péntek, 17:00

Góllövők: 5. Gajdošík, 14. Gajdošík, 81. Vanák - 25. Zsidek, 40. Iván

Játékvezető: Gašparovič - 200 néző

DAC B/Nyékvárkony: Slíž M. - Janček, Chabreček, Kozel, Naeem - Tešlár, Viola (87. Slíž D.) - Zsidek (70. Magyar) Trajkovski, Iván - Kelemen. Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „A nézők remek mérkőzést láthattak, mindkét csapat nyíltan futballozott. Nagyon rosszul kezdtük az összecsapást, az első húsz percben csak kerestük a formánkat. Az ellenfél a játék mindegyik elemében jobb volt, és két, kapura tartó lövés után 0:2-es hátrányba kerültünk. A meccs alakulására pár taktikai változtatással reagáltunk, és sikerült is szépítenünk. A srácok még inkább felbátorodtak, kiegyenlítettük a játék képét, és sikerült is 2:2-re módosítanunk az állást. A második félidő arról szólt, hogy aki betalál, az viszi is a három pontot. Ebben a játékrészben már mi voltunk a jobb és veszélyesebb csapat. Két tiszta lehetőséget is kialakítottunk, ám nem sikerült betalálnunk, és a találkozó végén ezt meg ismét megbüntette az ellenfél. Egy szöglet utáni kipattanó labdát 35 méterről gyönyörűen és védhetetlenül küldte a felső sarokba az egyik hazai játékos. Az eredmény miatt csalódottak vagyunk, de a teljesítményért semmiképpen sem kell szégyenkeznünk, hiszen 70 percig nagyon jól futballoztunk.“

Az idény utolsó hazai mérkőzésén vasárnap 17 órától a harmadik helyezett Érsekújvárt fogadjuk.

Forrás: fcdac.sk