Back to top

Hyundai szalon nyílt városunkban

Publikálva: 2016, február 12 - 21:50
A Citroen autószalon mellett pénteken Hyundai márkakereskedés nyílt Dunaszerdahelyen.

A dél-koreai autógyár gépjárműit forgalmazó kereskedést hasonlóan a mellette működő autószalonhoz az Autoservis Béhr & Béhr kft. működteti. A péntek délutáni ünnepélyes megnyitón a Hyundai és a kereskedő társaság képviselőin kívül nem hiányoztak az üzleti partnerek és a média képviselői sem.

A rendezvény során a Pósfa zenekar szolgáltatta a zenét. A jelenlévőkhöz a családi tulajdonban lévő vállalat képviseletében Béhr László szólt, aki bemutatta a több mint két évtizede működő vállalat hátterét és kiemelte, a sikernek nem titka, hanem ára van, méghozzá a kemény munka. Megköszönte kollégáinak, partnereiknek a sok segítséget, amelynek köszönhetően egy újabb sikeres nemzetközi márkát képviselhetnek Dunaszerdahelyen.

A folytatásban a dél-koreai vállalat képviselője köszöntötte a résztvevőket és fejezte ki örömét a képviselet megnyitásával kapcsolatban, majd Horváth Zoltán alpolgármester három nyelven (angolul, magyarul és szlovákul) szólt a résztvevőkhöz és méltatta azt a családi sikert, amelyet a Béhr család édesapjuk vezetésével elért.

Ezt követően ünnepélyes keretek közt átvágták a kereskedés megnyitását jelképező szallagot, majd a fogadás perceiben lehetőség nyílt a partnerek közti üzleti beszélgetésre is.

A vállalat terveiről és a márkakereskedésről jövő héten exkluzív riportot olvashatnak portálunkon.

A megnyitón készült összes képet megtekinthetik Képgalériánkban.

Ezt már olvasta?

Cookies