Back to top

Huszonöt éve az autósok szolgálatában

Publikálva: 2016, október 24 - 11:32
Már negyed évszázada kínálja városunk és a széles régiónk autósainak szolgáltatásait a Dunauto, amely létezésének részleteiről kérésünkre Bucsuházy János és Hegyi Zoltán, a társaság tulajdonosai tájékoztattak bennünket riportunk keretében:

„A Dunauto-t még 1991-ben alapítottam” – emlékezik vissza Bucsuházy János, -  „Azóta a családi vállalkozásként induló kft. már öt autómárkát képvisel a piacon. A kilencvenes években először benzinkút működtetésével kezdtünk, s a kiváló minőségű szolgáltatásainknak, és a két évvel később megnyitott gyors szervíznek köszönhetően folyamatosan bővültünk. Elsőként a Fiat márkát kezdtük el forgalmazni városunkban, majd következett az Alfa Romeo, a Peugeot, a Jeep, és a prémium márkák közül a BMW is megtalálhatóvá vált a kínálatunkban.

„Jelenleg már 55 alkalmazottnak biztosítunk stabil munkahelyet, akik a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően állandóan fejlesztik tudásukat, ezzel együtt pedig nemcsak a szigorú minőségi elvárásokat tudják teljesíteni, hanem az ügyfelek széles körű igényeinek is meg tudnak felelni. A magas színvonalú szolgáltatások mellett a vállalat számára elsőrendű fontosságú a családias és a baráti hangulatú légkör a szervíz és az eladás során egyaránt” - mint megtudjuk Hegyi Zoltántól.

Az összesen két hektáros területen elterülő komplexumban napjainkban különböző árkategóriájú és széles célközönséget megszólító gépjárművek várják az érdeklődőket.

A legmodernebb eszközök mellett, amelyekkel az autó kíváló és minőséges javítását segítik, autómosóval és nonstop mentőszolgálattal is rendelkezésre állnak az ügyfeleik részére.

A dunaszerdahelyi piacon, ahol összesen 18 autómárka van jelen a Dunauto minden egyes márkakereskedésében és szervízében nemcsak a minőségi szolgáltatások és a kiemelt emberközeli ügyfélkezelés azonos, hanem a megbízhatóság, a szakértelem és az elhivatottság is – ezen fontos értékeknek köszönhetőek az elmúlt 25 év kiváló eredményei és ezen eredmények szilárd alapokat jelentenek az elkövetkezendő 25 év sikereinek eléréséhez.

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: Dunauto
Cookies