Jelenlegi hely

Huszonhárom év kötelez

Ezt már olvasta?

INTERSPORT

INTERSPORT

Az INTERSPORT csoport a kb. 5.000 áruházával 30 országban...

Publikálva: 2016, március 26 - 11:29 | Hűségkártya
Bizony, 23 éve, hogy megnyitottunk - mondta büszkén Kiss Edit, a Narcis virágüzlet tulajdonosa.

Kezdetben főleg saját termesztésű virágokat forgalmaztak, de mára ez már háttérbe szorult. Vannak még persze saját termelésből származó növények is, de ekkora vásárlói igényt kielégíteni csak környékbeli, hazai termesztőktől vásárolt áruval, és természetesen behozatalból lehet. Viszont adnak arra, hogy a náluk vásárolható ikebanák, koszorúk, csokrok mind saját készítésűek legyenek. Egyrészt a minőség miatt, másrészt pedig így tudják jó áron adni a szép csokrokat, az elegáns koszorúkat. Régebben az üzlet tulajdonosa ódzkodott a művirágoktól, de a vásárlók igényei, a ma gyártott művirágok minősége, az azokból készült koszorúk, csokrok felhasználási körülményei (téli fagyok, vagy a nyári hihetetlen hőségek idején) miatt már nem csak élővirággal foglalkoznak.

A virágüzlet fő profilja természetesen továbbra is az élővirág, legyen szó vágott, cserepes, vagy akár egynyári csodákról. És máris elérkeztünk a bolt egyik, egyre kedveltebb szolgáltatásához. Kérésre a kiválasztott virágokat virágládákba ültetik - és a vásárló csak az alapanyagot fizeti! Néhány éve, muskátliszezonban kérték ezt először a vásárlók, mert az üzlet alkalmazottai szakszerűen ültetik el a növényeket, ráadásul nem kell a lakást sem összepiszkolni. Ma már a muskátli mellett egyre gyakoribb, hogy árvácskát, primulát, nefelejcset ültetnek ládába - tavasztól egészen őszig.

Manapság egy virágüzlet nem élhet meg kizárólag virágok árusításából. A szokásos kicsi ajándéktárgyak mellett gyertyákat, mécseseket, vázákat is lehet vásárolni. És ha valaki vendégségbe megy, és a virágcsokor mellé szeretne egyéb kis figyelmességet is vinni, választhat a boltban megvásárolható borokból, bonbonokból. Ahogy a tulajdonos mondta, kapható náluk szinte minden, angyalkától a virágig.

A bolt megnyitásától, mind a mai napig, vasárnap is nyitva tartanak. Mindig számíthatnak rájuk, legyen szó esős, borús napról, vagy éppen holtszezonról, friss virágot kap, aki betér a Narcis virágüzletbe.

Megbecsülik a vásárlót, így a vásárlók is megbecsülik őket - igazolja ezt az elmúlt huszonhárom év.

És ne feledjék, a dunaszerdahelyi Hűségkártyával rendelkezők 5 % kedvezményt kapnak minden termék vásárlásakor!