Back to top

A hulladékszállítás napján helyezzék ki a zsákokat

Publikálva: 2020, április 30 - 07:38
A városi hivatal műszaki osztálya arra kéri a lakosokat, hogy a hulladékkal megtöltött zsákokat az előre meghirdetett ütemtervben az elszállítást megelőző napon az esti órákban, vagy az elszállítás napján legkésőbb reggel 7.00 óráig helyezzék ki a házak elé.
A hulladékszállítás napján helyezzék ki a zsákokat

A szeparált papírhulladékot legközelebb május 4-én, majd június 1-észállítják el.

műanyaghulladék következő elszállítási időpontjai: május 14. és június 11.

zöldhulladék elszállítása április 6-a és december 2-a között folyamatosan történik minden hétfőn, kedden és szerdán az előre meghirdetett utcák szerinti beosztás alapján. Csak a zsákokba kirakott lágy kerti hulladékot viszik el, az ágakat nem.

A kiskerteknél a konténert a koronavírus-járvány idején nem helyezik ki. A kiskertek tulajdonosait előre értesítik majd az időpontról, amikor a konténerbe dobhatják a kerti hulladékot. A városi hivatal arra kéri a kiskertek tulajdonosait, hogy közterületre addig se dobják ki a zöldhulladékot.

A lakosoknak arra is lehetőségük nyílik, hogy a zöldhulladékot, nagyméretű hulladékot és az építési törmeléket kiszállítsák a Municipal vállalat Pozsonyi úti telephelyére hétfőn és csütörtökön 12.00 - 17.00 -ig, szombaton pedig 8.00 - 14.00 óra között.

forrás: dunstreda.sk

Ezt már olvasta?

Cookies