Back to top

Hosszú hétvége a Cinemaxban (október 28. - november 1.)

Publikálva: 2016, október 28 - 08:28
Tekintettel az őszi szünetre, hétvégi moziajánlónk kibővül az egész őszi szünet idejére: péntektől keddig.

Kilenc filmet tekinthetünk meg magyar szinkronnal a hosszú hétvégén, ebből kettő az újdonság: A könyvelő című amerikai dráma, illetve a Trollok című amerikai animációs kalandfilm.

A könyvelő (The Accountant) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 28. (péntek) 20:30; 2016. október 29. (szombat) 17:50; 2016. október 30. (vasárnap) 17:50, 20:30; 2016. október 31. (hétfő) 20:30; 2016. november 1. (kedd) 17:50.
Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista - kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra.
Amikor egy nagy, robotokat tervező gyár könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.
Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni.
De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet...
Főszereplők:  Dana (Anna Kendrick), Chris (Ben Affleck), Ray King (J.K. Simmons), Francis Silverberg (Jeffrey Tambor).

Trollok (Trolls) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 30. (vasárnap) 13:40 (3D).
Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.

A lány a vonaton (The Girl on the Train) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 29. (szombat) 14:00; 2016. október 31. (hétfő) 14:00.
Rachel (Emily Blunt) minden áldott nap felül a vonatra, hogy bemenjen a városba, és minden áldott nap kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol a volt férje (Justin Theraux) az új feleségével (Rebecca Ferguson) és nemrég született gyermekükkel lakik. Rachel képtelen elengedni a múltat, és miközben fájdalmát alkohollal próbálja enyhíteni, egy fiatal párról talál ki történeteket, akiket a várakozó vonatról figyel meg. A nő elképzelése szerint Megan (Haley Bennett) és Scott (Luke Ewans) élete tökéletes: gyönyörűek, szerelmesek és hűségesek egymáshoz.
Ám egy nap valami olyan megdöbbentőt pillant meg a vonat ablakából, ami mélységes félelemmel tölti el. A kétségbeesett nő mindenáron ki akarja deríteni az igazságot. Tanúnak jelentkezik a rendőrségen, ám alkoholizmusa és emlékezetkiesései miatt senki se hisz neki - még ő maga sem...
Főszereplők:  Rachel Watson (Emily Blunt), Tom Watson (Justin Theroux), Megan Hipwell (Haley Bennett), Anna Watson (Rebecca Ferguson).

Démonok között 2. (The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 29. (szombat) 21:00.
A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...
Főszereplők:  Lorraine Warren (Vera Farmiga), Ed Warren (Patrick Wilson), Anita Gregory (Franka Potente), Peggy Hodgson (Frances O'Connor).

Gólyák (Storks) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 28. (péntek) 15:50; 2016. október 30. (vasárnap) 15:50; 2016. október 31. (hétfő) 15:50; 2016. november 1. (kedd) 13:30 (3D).
Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.

Inferno - amerikai-japán-török-magyar misztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 28. (péntek) 20:20; 2016. október 29. (szombat) 15:40, 20:20; 2016. október 30. (vasárnap) 15:40, 20:20; 2016. október 31. (hétfő) 20:20; 2016. november 1. (kedd) 15:40.
Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.
A prof. - mint eddigi kalandjai során mindig - ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján. Csupán Dante legendás műve, a Pokol néhány sora segíti - és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban.
Főszereplők:  Robert Langdon (Tom Hanks), Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones), Bertrand Zobrist (Ben Foster), Harry Sims 'The Provost' (Irrfan Khan).

Jack Reacher: Nincs visszaút (Jack Reacher: Never Go Back) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 28. (péntek) 18:30; 2016. október 30. (vasárnap) 18:30; 2016. október 31. (hétfő) 18:30.
Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét...
Főszereplők:  Jack Reacher (Tom Cruise), Susan Turner (Cobie Smulders), Samantha Dayton (Danika Yarosh), Hunter (Patrick Heusinger).

Kubo és a varázshúrok (Kubo and The Two Strings) - amerikai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 29. (szombat) 13:30; 2016. október 31. (hétfő) 13:30.
A LAIKA animációs stúdió (Coraline, Paranorman A doboztrollok) új, nagyszabású akció-kalandfilmje egy képzeletbeli Japánban játszódik. Hőse az okos, jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút.
A menekülni kényszerülő Kubo összeáll Majommal és Bogárral, és nekivág az izgalmas kalandnak, hogy megmentse családját, és megfejtse elesett apja rejtélyét, aki a világ legnagyobb szamurája volt. Varázserejű hangszere, a shamisen segítségével Kubónak istenekkel és szörnyekkel kell megvívnia, köztük a bosszúszomjas Hold Királlyal, és a gonosz lányikrekkel, hogy feltárja örökségének titkát, újra egyesítse családját és beteljesítse hősi végzetét.

Lángelmék (Masterminds) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. október 28. (péntek) 16:20, 21:00; 2016. október 30. (vasárnap) 16:20, 21:00; 2016. október 31. (hétfő) 16:20, 21:00.
Jared Hess valós eseményeken alapuló akcióvígjátékában a mindennapi mókuskerékbe belefásult, együgyű David Ghantt (Galifianakis) olyan kaland részese lesz, amiről korábban még csak nem is álmodott.
David nap mint nap vezeti páncélozott járművét, benne más emberek millióival, és nem tűnik úgy, hogy valaha bármi is megváltozna. Csöppnyi izgalmat unalmas hétköznapjaiban a kacér kolléganőjével, Kelly Campbell-lel (Wiig) való közös munka jelent számára, amíg a nő egy napon életre szóló balhéba nem rángatja bele...
Egy nevetségesen elbaltázott tervvel és pár féleszű bűnözővel, élükön Steve Chambersszel (Wilson), David végrehajtja az elképzelhetetlent és meglép 17 millió dollárnyi készpénzzel. De sajnos naivan elköveti azt a hibát, hogy a pénzt rábízza a kétszínű bandára, akik csúnyán átverik. Miközben a banditák ordító nyomokat hátrahagyva élik világukat a zsákmányból, David próbálja menteni az irháját a hatóságok, meg egy haláli bérgyilkos, Mike McKinney (Sudeikis) elől, és visszavágni azoknak, akikben őszintén megbízott.
Főszereplők:  David (Zach Galifianakis), Kelly (Kristen Wiig), Mike McKinney (Jason Sudeikis), Steve (Owen Wilson).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies