Back to top

Hosszú hétvége a Cinemaxban (április 14-17.)

Publikálva: 2017, április 14 - 07:57
Az ünnepekre való tekintettel ezúttal péntektől hétfőig ajánljuk a dunaszerdahelyi Cinemaxban magyar szinkronnal vetített filmeket.
Két újdonság érkezett a héten, egy családi animációs film és egy akciófilm.
 
Bébi úr (Boss Baby) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 16. (vasárnap) 13:40.
Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. 
A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.
Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) - amerikai-japán-francia-kanadai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 14. (péntek) 15:00, 17:50; 2017. április 15. (szombat) 15:00, 17:50, 20:40; 2017. április 16. (vasárnap) 15:00, 17:50; 2017. április 17. (hétfő) 15:00, 20:40.
Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.
A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.
Szereplők: Hobbs (Dwayne Johnson), Cipher (Charlize Theron), Deckard Shaw (Jason Statham), Dominic Toretto (Vin Diesel), Mia (Jordana Brewster), Mr. Senki (Kurt Russell), Elena (Elsa Pataky), Letty 'Ortiz' Toretto (Michelle Rodriguez), Roman Pearce (Tyrese Gibson), Tej Parker (Ludacris), Mrs. Shawh (Helen Mirren), Kis Senki (Scott Eastwood).
Bukós szakasz (Chips) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 15. (szombat) 13:10; 2017. április 17. (hétfő) 13:10.
Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket?
De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen.
És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon... 
Szereplők: Frank 'Ponch' Poncherello (Michael Pena), Jon Baker (Dax Shepard), Clay Allen (Adam Brody), Brian Grieves (Ryan Hansen), Vic Brown (Vincent D'Onofrio).
Hupikék törpikék - Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 14. (péntek) 16:00 (2D); 2017. április 15. (szombat) 13:00 (2D); 2017. április 16. (vasárnap) 16:00 (2D); 2017. április 17. (hétfő) 13:00 (2D).
A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából. 
Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 14. (péntek) 20:50 (2D); 2017. április 16. (vasárnap) 20:50 (2D); 2017. április 17. (hétfő) 20:50 (2D).
A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit. 
Szereplők: Az Őrnagy (Scarlett Johansson), Batou (Pilou Asbaek), Daisuke Aramaki (Takeshi Kitano), Kuze (Michael Pitt), Dr. Ouelet (Juliette Binoche).
Power Rangers - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 14. (péntek) 15:20; 2017. április 15. (szombat) 15:20; 2017. április 16. (vasárnap) 15:20; 2017. április 17. (hétfő) 13:20.
Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.
Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal. 
Szereplők: Rita Repulsa (Elizabeth Banks), Trini / Sárga Ranger (Becky G.), Zack / Fekete Ranger (Ludi Lin), Jason / Piros Ranger (Dacre Montgomery), Kimberly / Rózsaszín Ranger (Naomi Scott), Billy / Kék Ranger (RJ Cyler).
Vén rókák (Going in Style) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. április 14. (péntek) 20:10; 2017. április 15. (szombat) 18:00; 2017. április 16. (vasárnap) 20:10; 2017. április 17. (hétfő) 18:00.
Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra. 
Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. 
És újra átélik, milyen fiatalnak lenni... 
Szereplők: Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine), Albert (Alan Arkin), Brooklyn (Joey King), Annie (Ann-Margret), Milton (Christopher Lloyd), Hamer (Matt Dillon).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies