Back to top

A horvátországi összpontosításra utazó keret

Publikálva: 2023, január 25 - 23:34
A csapat február 4-ig, szombatig a horvátországi Umagban készül.
A horvátországi összpontosításra utazó keret

Együttesünk január 5-én, csütörtökön kezdte meg a téli felkészülést. A sárga-kékek az első 21 napban – a mait is beleszámítva – hazai környezetben gyakoroltak. A MOL Akadémián két mérkőzést is abszolváltunk, egyaránt másodosztályú együttesek ellen – a Soroksárral 1:1-es döntetlenre végeztünk, míg az FC Kassát 2:1 arányban legyőztük.

Január 25-től a szezon tavaszi felére való felkészülés kellemesebb időben folytatódik Horvátország nyugati részén, pontosabban az Isztriai-félszigeten. A DAC itt korábban még nem edzőtáborozott, és az első ottani összpontosításunk február 4-ig, szombatig tart.

 

A játékosok délelőtt még egy edzést abszolváltak az akadémián, majd a közös ebédet követően a küldöttség autóbusszal útnak indult Umagba. A tervezett érkezési időpont esti nyolc óra után van.

 

Adrian Guľa vezetőedző a következő 25 mezőnyjátékost és három kapust nevezte az összetartásra: Petráš, Ricardo, Veszelinov (kapusok) - Andzouana, Balić, Blackman, Brunetti, Csóka, Davis, Dimun, Fazlagić, Gavrić, Kachút, Kalmár, Káčer, Krstović, Kružliak, Leginus, Mendez, Muhamedbegovic, Nebyla, Niarchos, Pinto, Ramadan, Riquelme, Risvanis, Szánthó, Veselovský (mezőnyjátékosok)

Ezt már olvasta?

Cookies