Jelenlegi hely

Hogyan működik az autómosó hűségkártyája és melyek az előnyei?

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, december 15 - 19:00 | Színes
A nyártól új autómosó várja az autósokat Dunaszerdahelyen, a Galántai úton. Az újszerű mosási módszereket kínáló vállalkozás más módon is hozzáadott szolgáltatásokat kínál a betérőknek. Erről is kérdeztük ifj.Németh Istvánt, a vállalkozás vezetőjét, aki sok más hasznos információt osztott meg velünk.
Hogyan működik az autómosó hűségkártyája és melyek az előnyei?

Sokan még nem tudják, hogy lehet kártyával, pontosabban Ti hűségkártyátokkal is mosni a Galántai úti autómosóban. Mesélnél nekünk kicsit bővebben erről? Te miért ajánlod a hűségkártyával való mosást az olvasóknak?

Én a kezdetektől csak hűségkártyával mosok, mivel mindenféle szempontból praktikusabb és gazdaságosabb is, de ezen kívül van még egy hatalmas előnye is, ami sok ügyfelünknek, vagy leendő ügyfelünknek is tetszeni fog, mégpedig az, hogy a hűségkártyával való mosást a boxokban lévő lenti "piros stop" gombbal bármikor meg lehet állítani. Ez a készpénzzel való mosásnál nem lehetséges, mivel ezt a gyártó direkt így tervezte, hogy nagy forgalom esetén dinamikusabban haladjon a mosás, de a hűségkártyával való mosásnál ez mégis lehetséges!

Praktikusabb és gazdaságosabb, fejtsd ki ezt kérlek bővebben!

Praktikus, mert nem kell aprót váltani. Elég egyszer feltölteni akár 20 euróval és az min. 4-7 mosásra elegendő (ki milyen ügyes, vagy mennyire koszos az autója), szóval ezzel időt is spórolunk! Gazdaságosabb pedig azért, mert minden egyes 10 euró feletti feltöltés után plusz 10% automatikusan hozzáadódik az egyenleghez, tehát pl.10 euróért 11 eurót kapunk.

Hol lehet megvásárolni és mennyibe kerül a hűségkártya?

A hűségkártyát a dunaszerdahelyi Galántai úti mosónknál lévő pénzváltónál lehet megvásárolni egyszeri 5 euróért! Ez úgy történik, hogy a harmadik "Kúpiť kartu" a "Kártya megvásárlása" menüpontra kell kattintani és a pénzváltó az egyszeri 5 euró befizetése után kidobja a kártyát! Azért is van kicsit modernebb pénzváltó ebben a mosóban, mivel nem csak a pénzváltást teszi lehetővé, hanem a hűségkártyát is itt lehet megvenni és feltölteni!

Mit tudhatunk a feltöltésről?

- Miután megvan a kártya, nincs semmi más dolgunk, mint hogy a pénzváltónál behelyezzük a neki szánt kártyaleolvasóba és megnyomjuk a második "Nabiť svoju kartu" a "Kártya feltöltése" menüpontot, majd kiválasztjuk a feltölteni való összeget és ez után behelyezzük a pénzt a pénzváltóba. Lehet hitelkártyával is fizetni, ez is egyszerű, mégpedig úgy, hogy a feltölteni való összeg kiválasztása után nem készpénzzel fizetnek, hanem hozzáérintik a hitelkártyájukat a leolvasóhoz  nagyságrendileg 5másodpercig és meg is van. Csatoltunk egy videót is, hogy a folyamatok világosak legyenek! 

Hogyan kell használni, pontosabban hogyan kell mosni a hűségkártyával?

Nagyon egyszerűen csak be kell helyezni a boxokban lévő kártyaleolvasóba és a leolvasó feletti kis kijelző rögtön mutatni is fogja a kártyán lévő összeget. Nincs más dolgunk, mint elkezdeni mosni, tehát megnyomni valamelyik programot és indul is a mosás. A mosási program kiválasztása és megnyomása után a rendszer automatikusan megjelenteti az épp futó programhoz a másodperceket a fenti nagy kijelzőn. A hűségkártyával való mosást bármikor megállíthatjuk, vagy befejezhetjük a lenti piros gomb megnyomásával, vagy a kártya kihúzásával, ezért a kártyán szinte sosem fog maradni kerek összeg, hanem mindig két tizedesre átszámított összeg, attól függően, hogy melyik programra hány másodpercet használtunk el.

Úgy tudom, az ünnepek alkalmából nyereményjáték is lesz, mégpedig a cikket megosztók között 3 x 55 euróval feltöltött hűségkártyát sorsolunk ki.

Így van, ezzel szeretnénk meglepni pár szerencsés olvasót. Tehát megosztásra fel! Ami viszont ennél is fontosabb, mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

(PR)

Címkék: PR-cikk