Back to top

Hogyan látták az edzők?

Publikálva: 2016, január 31 - 13:50
Döntetlennel zárult a DAC idei harmadik előkészületi mérkőzése, amelyen tegnap közel négyszáz néző előtt az NBIII-as győrieket fogadta. A lefújás után mindkét csapat vezetőedzőjét felkértük egy rövid értékelésre.

Tomislav Maric, DAC: „Egy nagyon érdekes és fiatal csapattal, a Győrrel találkoztunk, amely a magyar harmadik ligában a feljutásért harcol. A felkészülésünk e szakaszában ez a meccs egy nagyon jó felmérő volt a srácoknak. A helyzetek alapján már az elején kettő-nullára kellett volna vezetnünk, de ehelyett egy távoli lövéssel hátrányba kerültünk. Kicsit nehezen találtuk meg a meccs ritmusát, aztán azonban sikerült egyre inkább beszorítanunk a győrieket. Megérdemelten egyenlítettünk, és igyekeztük megszerezni a vezetést is, de sajnos nem volt szerencsénk. De ami az eredménynél most még fontosabb, hogy senki sem sérült meg. Bízom benne, hogy azok a játékosok, akik most nem állhattak rendelkezésemre - Ľupták, Michalík, Simon Pambou, Straka és Štepanovský - hamarosan visszatérnek, és teljes erővel játékba lendülnek.”

Preszeller Tamás, Győr: „Küzdelmes mérkőzésen a mi számunkra kedvező eredmény született. Látszott, hogy a DAC egy képzett és nagyon jó csapat. Nagyon nagy erősségeik a pontrúgások, de ezen a találkozón hál istennek ebből nem sokat tudtak profitálni. Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen jó mérkőzést tudtunk játszani.”

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Tomislav Maric
Cookies