Back to top

Hogyan befolyásolják a sorozatok gyermekeink gondolkodását?

Publikálva: 2023, november 7 - 06:58
Hogyan hatnak ránk a sorozatok? Milyen praktikákat használ a média és a tömegkommunikáció arra, hogy észrevétlenül átalakítsa a gondolkodásmódunkat? Az online média térhódítása által mindenki számára bárhol és bármikor elérhetővé vált a mainstream kultúra, aminek következménye az elmagányosodás és olyan másodkézből szerzett tapasztalás, amely már nem a valóságot tükrözi, hanem egy másik személy által módosított manipulatív tartalmat. Az MCC Média Iskola kutatójának segítségével sokat megtudhatunk arról, hogyan manipulálnak minket a sorozatok, és mire kell figyelnünk, hogy ezt elkerüljük. Balatoni Mónika, az MCC Média Iskolájának kutatótanára november 8-án a dunaszerdahelyi MCC központban tart előadást!
Hogyan befolyásolják a sorozatok gyermekeink gondolkodását?

Előadás dátuma: 2023. 11. 8. (szerda)

Előadás címe: Sorozatok - Függőség? Manipuláció? Rejtett reklámok? Hogyan befolyásolják a sorozatok gyermekeink gondolkodását?

Előadás helye: Szlovákia, 929 01 Dunaszerdahely, Malom utca 4629/2A (Mlynská ulica) – MCC dunaszerdahelyi központja

Előadás időpontja: 17:30

Amennyiben érdeklődik az esemény iránt, kérjük, részvételi szándékát az alábbi link alatt található kérdőív kitöltése után, a regisztráció gombra kattintva jelezze:

https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/szulokakademiads-balatoni-monika

Ezt már olvasta?

Cookies