Jelenlegi hely

Hivatalosan is átadták a Csaplár KultCafét

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 21 - 17:19 | Hírek
Ma délelőtt hivatalosan is megnyitotta kapuit a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ új „projektje”, a Csaplár KultCafé, vagyis a művelődési központ mellett megnyílt kávéház.
Hivatalosan is átadták a Csaplár KultCafét

A szalagot A. Szabó László alpolgármester és Takács Tímea igazgató vágták át.

Az ötletet megálmodó és szervező Takács Tímea szerint egy hosszú folyamat része a mai megnyitó, hiszen a művelődési központ ezen túl is több, a látogatók kényelmét és minőségesebb kiszolgálását célzó kezdeményezést indított az útjára. Rövidesen az online jegypénztár is működésbe lép, de számos olyan további célt is kitűztek maguk elé, amely a Csaplárba érkező városlakók kényelmét szolgálja majd. „Szeretnénk valóban élővé és mindenki számára még inkább kedvelt, látogatott helyszínné varázsolni a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központot” – fogalmazott a kultúrházigazgató.

Ugyancsak fontos mérdföldkőnek jelölte meg a Csaplár KultCafé elindítását A. Szabó László alpolgármester. Rövid beszédében kiemelte az intézmény központi szerepét, a kultúrában végzett folyamatos és előre mutató munkáját, illetve azt, hogy a város szülöttje, Csaplár Benedek is méltó megelégedéssel tekintene a róla elnevezett kulturális központ megújult tevékenységeire. 

A megnyitón részt vett Karaffa Attila alpolgármester, Bubniak Júlia hivatalvezető, valamint több városházi főosztályvezető és városi cégvezető is.

A Csaplár központ legújabb vállalkozásáról korábban itt írtunk

(na)