Back to top

Hirdessen féláron a dunaszerdahelyi médiában!

Publikálva: 2020, május 16 - 08:35
A városi médiát működtető Perfects Rt. újabb kedvezményes ajánlattal kíván segíteni a dunaszerdahelyi vállalkozóknak, hogy az újraindulás sikeres legyen és a vásárlók is a helyi szolgáltatókat részesítsék előnyben.
Hirdessen féláron a dunaszerdahelyi médiában!

Június végéig vehetik igénybe 50 százalékos kedvezményünket a dunaszerdahelyi.sk portál minden hirdetési ajánlatára.

Kedvezményes hirdetési áraink:

Internetes hirdetés: dunaszerdahelyi.sk
főoldali felső banner (525 x 90 px) 40,00 €/1 hét
főoldali oldalsó banner (270 x 270 px) 30,00 €/1 hét
főoldali középső banner (700 x 130 px) 30,00 €/1 hét
PR-cikk fotóval  - beküldött anyag (kiemelés 5 nap) 15,00 €
PR-cikk fotóval  - szerkesztőségi elkészítés (kiemelés 7 nap) 20,00 €
PR-cikk fotóval és videóval – beküldött anyag (kiemelés 5 nap) 15,00 €
PR-cikk fotóval és videóval – szerkesztőségi elkészítés (kiemelés 5 nap)  25,00 €

A csomagot az Ön igényeihez igazítjuk – a részleteket egyeztetjük. Amennyiben a Dunaszerdahelyi Hírnök június elején megjelenő számában szeretne hirdetni vagy a DSTV adásában látná videós hirdetését, ott is jelentős, akár 40 százalékos kedvezményt tudunk felajánlani. Ne feledje! Akár 25 euróért is megjelenhet hirdetése a városi lapban, amelyet 11 ezer példányban juttatunk el minden háztartásba Dunaszerdahelyen!

Bízunk abban, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődését, s reméljük, ezzel is segíthetjük a helyi szereplők üzeneteinek eljutását a vásárlókhoz.

A részletekkel kapcsolatban a rajkovics [at] perfects.sk címen érdeklődhet, ahol Rajkovics Péterrel, a vállalat igazgatójával közvetlenül egyeztethet.

A városi médiát működtető Perfects Rt. három évtizede dolgozik a hazai médiapiacon, így ismeri a vállalati működés kihívásait, s azt is, milyen nehéz helyzetbe kerültek a csallóközi vállalkozók is. A koronavírus okozta járvány idején pedig a részletes tájékoztatás mellett, amelyet a DSTV heti adásában és a Dunaszerdahelyi.sk portálon a nap 24 órájában kínál, igyekszik a saját lehetőségeihez mérten a helyi vállalkozóknak is segíteni.

Ezt már olvasta?

Címkék: Perfects rt.
Cookies