Back to top

A hétvégén Győrben hallhatják Geszti Pétert

Publikálva: 2023, november 22 - 06:41
Testvérvárosunk, Győr vendége lesz a hétvégén Geszti Péter. Ha hallotta az idei Csallóközi Vásár zárókoncertjét, itt az alkalom, hogy egy kicsit más oldaláról is megismerje Geszti Pétert, aki egykori Jazz+Az-os partnerével, Váczi Eszterrel ad koncertet szombaton, november 25-én.
A hétvégén Győrben hallhatják Geszti Pétert

Geszti Péter új oldaláról mutatkozik be, színházi koncert-est sorozatot indít Váczi Eszterrel Vabadaba címmel, mely hetvenes évek egyik világslágerét idézi, nem véletlenül.

A korszak több ikonikus vintage dala is elhangzik, modern hangszerelésben, magyar szöveggel. Felcsendül zenei átdolgozásban Döme Zsolt és Verebes István Sohase mondd! című dala- melyet Hernádi Judit tett emlékezetessé - , valamint a Miniszter félrelép C’est la vie slágere vagy az Üvegtigris Akarsz-e című betétdala. Ezek mellett sok ismert Geszti dal kel új életre a Váczi Eszterrel közös duettekben.

A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól. Geszti Péter új koncert-estjén egykori Jazz+Az-os partnerével, Váczi Eszterrel kezd újabb zenés kalandba, hogy hol szentimentális, hol ironikus módon szóljon a szerelem csodáiról és viszontagságairól.

Szerelmesek, szeretők, magányosok, házasok, újrakezdők, mindenki megkapja a magáét a dalokban. Az est címe a hetvenes évek egyik világslágerét idézi, nem véletlenül! A korszak több ikonikus vintage dala is elhangzik majd, modern hangszerelésben, új magyar szöveggel. Ezek mellett sok ismert Geszti dal kel új életre a Váczi Eszterrel közös duettekben, számos kellemes meglepetést tartogatva azoknak, akik szeretnek tiszta szívből szeretni és nevetni.

November 25-én, szombaton a győri Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban VABADABA - Geszti Péter koncert-est Váczi Eszterrel

Ezt már olvasta?

Címkék: Győr
Cookies