Back to top

Hétvége a Cinemaxban (szeptember 4-6.)

Publikálva: 2020, szeptember 4 - 05:59
Két újdonság érkezik a hétvégére magyar szinkronnal.
Hétvége a Cinemaxban (szeptember 4-6.)

Miután összecsaptunk (After We Collided) - amerikai romantikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 4. (péntek) 18.10 (2D); 2020. szeptember 5. (szombat) 18.10 (2D); 2020. szeptember 6. (vasárnap) 20.20 (2D).

A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.

Szereplők: Dylan Sprouse (Trevor Matthews), Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott), Selma Blair (Carol Young), Charlie Weber (Christian Vance), Josephine Langford (Tessa Young), Louise Lombard (Trish Daniels), Rob Estes (Ken Scott).

Mulan (Live Action) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 4. (péntek) 17.50 (2D); 2020. szeptember 5. (szombat) 17.50 (2D); 2020. szeptember 6. (vasárnap) 15.40 (2D).

A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.
A legendás hős története Kína egyik legkedveltebb mondája, és ma is része a tananyagnak a kínai iskolákban.

Szereplők: Donnie Yen (Tung parancsnok), Jet Li (a Császár), Yifei Liu (Mulan), Jason Scott Lee (Bori Khan), Li Gong (Xian Lang), Utkarsh Ambudkar (Skath), Yoson An (Chen Honghui), Ron Yuan (Qiang), Xana Tang (Mulan testvére).

Állati jó kekszek (Animal Crackers) - amerikai-spanyol-kínai-dél-koreai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 4. (péntek) 15.30 (2D); 2020. szeptember 5. (szombat) 15.30 (2D); 2020. szeptember 6. (vasárnap) 13.20 (2D).

Owen élete lélekölő munkája körül forog, így nem sok ideje marad imádott feleségére és aranyos kislányukra. Nagy az öröm, amikor a rég elfeledett nagybácsija rá hagyja vándorcirkuszát, így mostantól közös gyerekkori álmuknak szentelhetik magukat. Ám a cirkusz elvesztette régi fényét: állatok már nincsenek, a társulat tagjai pedig túl öregek ahhoz, hogy fellépjenek. Owen bácsikájának azonban van egy titka, ami egy csapásra megoldhatja minden gondjukat. Egy rejtélyes dobozban mágikus kekszek lapulnak, amelyekkel olyan állattá változhatsz a porondon, amilyenné csak szeretnél. A fiataloknak azonban túl kell járnia a nagybácsi gonosz testvérének eszén, aki sajnos ismeri a doboz titkát és fáj a foga a mágikus kekszre.

Made in Italy - angol-olasz vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 5. (szombat) 20.40 (2D).

A londoni bohém művész, Robert, fiával, Jackkel visszatér Olaszországba, hogy felújítsák azt a nyaralót, amit egykori felesége hagyott rájuk. Arra azonban egyikük sem számít, hogy a házat milyen borzasztó állapotban találják... Ahogy apa és fia hozzálátnak a munkálatokhoz, rá kell ébredniük, hogy nemcsak a nyaralóra, de kettejük kapcsolatára is ráfér egy alapos renoválás. Szerencsére eleinte lehetetlennek tűnő feladatuk során segítségükre van a közeli kisváros bohókás apraja-nagyja, így az idő előrehaladtával Robert és Jack nemcsak a ház körüli teendőikkel kezdenek el haladni, hanem esélyt kapnak, hogy túllépjenek múltbéli sérelmeiken és újra megleljék a boldogságot.

Szereplők: Liam Neeson (Robert), Lindsay Duncan (Kate), Valeria Bilello (Natalia), Micheál Richardson (Jack), Marco Quaglia (Luigi).

Sarkvidéki akció (Arctic Justice) - angol-dél-koreai-kanadai-amerikai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 6. (vasárnap) 13.00 (2D).

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, az nem múlik.

A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot. De ekkor a mit sem sejtő ifjú titán belebotlik a gonosz, mindenre elszánt Otto von Walrusba, a nagydarab rozmárba, aki nem kisebb ördögi tervet eszelt ki, mint a sarkvidék felolvasztása. Fürge minden bátorságát összeszedve a legjobb barátaival, P.B. –vel, a kissé zárkózott jegesmedvével, Lemmyvel, a postázó kelekótya albatroszával, és Jade-del, a sarkvidék legügyesebb, és legcsinosabb szerelőjével felkerekedik, hogy együtt nézzenek szembe a galád Ottóval, és megmentsék a világot a totális káosztól.

Scooby (Scoob) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 5. (szombat) 13.10 (2D).

Vannak sztárok. Vannak (kevesebben) szupersztárok. És van (az egyetlen és utánozhatatlan) Scooby.
E film nemcsak azt beszéli el, hogy hogyan lett a beszélő és majdnem okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői – hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra.
Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg!

Tenet - angol-amerikai-kanadai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 4. (péntek) 20.30 (2D); 2020. szeptember 5. (szombat) 20.30 (2D); 2020. szeptember 6. (vasárnap) 17.40 (2D).

Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Szereplők: John David Washington, Elizabeth Debicki (Kat), Robert Pattinson (Neil), Aaron Taylor-Johnson (Junior), Kenneth Branagh (Andrei Sator), Michael Caine (Michael Crosby), Clémence Poésy (Laura).

Magyar szinkronos vetítések:

2020. szeptember 4., péntek
Miután összecsaptunk - 2D - 18:10
Állati jó kekszek - 2D - 15:30
Mulan - 2D - 17:50
Tenet - 2D - 20:30

2020. szeptember 5., szombat
Miután összecsaptunk - 2D - 18:10
Állati jó kekszek - 2D - 15:30
Made in Italy - 2D - 20:40
Mulan - 2D - 17:50
Scooby - 2D - 13:10
Tenet - 2D - 20:30

2020. szeptember 6., vasárnap
Miután összecsaptunk - 2D - 20:20
Állati jó kekszek - 2D - 13:20
Mulan - 2D - 15:40
Sarkvidéki akció - 2D - 13:00
Tenet - 2D - 17:40

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies