Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (szeptember 3-4.)

Ezt már olvasta?

Jön már…

Jön már…

Hogy az idei advent egészen más lesz, azt hiszem,...

Publikálva: 2016, szeptember 2 - 08:46 | Színes
Tíz film kerül magyar szinkronnal a mozi vásznára az előttünk álló hétvégén, ezekből két családi film az újdonság.

A barátságos óriás (The BFG) - amerikai-angol-kanadai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 3. (szombat) 15:20 (2D); 2016. szeptember 4. (vasárnap) 15:20 (2D), 17:50 (3D).
A HABÓ (Mark Rylance) avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az "igazi" óriások, mint Vértunkoló (Bill Hader) és Húshabzsoló (Jemaine Clement) kétszer olyan nagyok és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Embereket esznek, míg a HABÓ csak "orrborká"-t és "hopfüzsgő"-t.
Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj.
A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt (Penelope Wilton). Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val...
Főszereplők:  Mary (Rebecca Hall), BFG (Mark Rylance), Bloodbottler (Bill Hader), a királynő (Penelope Wilton), Fleshlumpeater (Jemaine Clement), Manhugger (Adam Godley).

Nagyon vadon - Bolondos vadászidény (Open Season: Scared Silly) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 4. (vasárnap) 14:00.
Egy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a jó öreg Timberline Nemzeti parkban - vagy legalábbis ez a hír járja az állatok és az emberek között egyaránt. Ez nagyszerű ürügyet jelent Shawn-nak, az egykori vadásznak, hogy meghirdesse a vadászidényt. A szabadon garázdálkodó vadász hatalmas veszélyt jelent az állatoknak, így Boognak, Elliotnak és Pind úrnak szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy a vérfarkas nyomába eredjenek és végleg véget vessenek a vadászidénynek.

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 4. (vasárnap) 13:20 (3D), 16:00 (2D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

A legkúlabb nap (Der geilste Tag) - német filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 3. (szombat) 16:10; 2016. szeptember 4. (vasárnap) 16:10.
Egy dolog közös a fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andiban és a laza és könnyelmű Bennóban: mindkettőt halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel úgy látszik, nem sok idejük van hátra, Benno meggyőzi Andit, hogy szökjenek meg a hospice-ből, hogy egy kalandos út során átéljék életük legjobb napját. Ügyesen pénzt szereznek az útra, nekivágnak Afrikának. A hipochonder Andinak az utazás kezdete totális rémálom, míg Benno titokban arra készül, hogy végre az életben szembenézzen múltjával. Számos vidám és szomorú pillanatot élnek meg, hogy elérjék eredeti céljukat, hogy átéljék A legkúlabb napot.
Főszereplők:  Andi (Matthias Schweighöfer), Benno (Florian David Fitz), Dr. Wüst (Rainer Bock), Mona (Alexandra Maria Lara).

A zátony (The Shallows) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 3. (szombat) 21:00; 2016. szeptember 4. (vasárnap) 21:00.
Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka... a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába.
Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét... és használnia kell az eszét.
Főszereplők:  Nancy (Blake Lively), Carlos (Óscar Jaenada), Chloe (Sedona Legge), az apa (Brett Cullen).

Ben Hur - amerikai történelmi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 4. (vasárnap) 18:30 (2D).
A Ben Hur az 1959-es klasszikus feldolgozása, Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceg története, akit fogadott testvére, Messala (Toby Kebbell), a római hadsereg tisztje hamisan vádol árulással. Nemesi címétől megfosztják és rabszolgaságba kényszerítik, ezért hátra kell hagynia családját és szerelmét (Nazanin Boniadi). Több évet tölt a tengeren hánykolódva, mielőtt bosszúra szomjazva hazatérne. Ehelyett azonban megváltást talál.
Főszereplők:  Judah Ben-Hur (Jack Huston), Esther (Nazanin Boniadi), Simonides (Haluk Bilginer), Pontius Pilate (Pilou Asbaek).

Haverok fegyverben (War Dogs) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 4. (vasárnap) 20:40.
Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról - lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik -, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek.
Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak - és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük...
Miami Beachtől az iraki-afgán határig ver hullámokat ez a szélhámosság.
Főszereplők:  Efraim Diveroli (Jonah Hill), David Packouz (Miles Teller), Iz (Ana de Armas), Army Bureaucrat (Barry Livingston).

Öngyilkos osztag (Suicide Squad) - amerikai-kanadai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 3. (szombat) 18:00; 2016. szeptember 4. (vasárnap) 18:00.
Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.
Főszereplők: Joker (Jared Leto), Dr. Harleen F. Quinzel / Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck).

Rossz anyák (Bad Moms) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 4. (vasárnap) 20:20.
"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek..."
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.
Főszereplők:  Amy Mitchell (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell), Carla (Kathryn Hahn), Gwendolyn (Christina Applegate).

Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 3. (szombat) 13:50.
A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.
Főszereplők:  Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Chekov (Anton Yelchin).

Címkék: Cinemax