Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (szeptember 24-25.)

Ezt már olvasta?

Jön már…

Jön már…

Hogy az idei advent egészen más lesz, azt hiszem,...

Publikálva: 2016, szeptember 23 - 09:14 | Színes
Hét film kerül a hétvégén magyar szinkronnal a moziba, ebből kettő az újdonság: A hét mesterlövész - amerikai western és a Gólyák című animációs film.

A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) - amerikai western
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 24. (szombat) 17:50; 2016. szeptember 25. (vasárnap) 17:50, 20:30.
Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), egy sor törvényenkívülihez fordulnak segítségért.
A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Jóéjt Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Véres Aratás (Martin Sensmeier) feladata lesz leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végső összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél.
Főszereplők:  Emma Cullen (Haley Bennett), Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), Billy Rocks (Byung-hun Lee), Fanning (Sean Bridgers), Moody (William Lee Scott).

Gólyák (Storks) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 24. (szombat) 16:10 (3D); 2016. szeptember 25. (vasárnap) 14:10, 18:10 (2D), 16:10 (3D).
Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 25. (vasárnap) 13:50 (2D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

Bridget Jones babát vár (Bridget Jones´s Baby) - angol romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 24. (szombat) 20:10; 2016. szeptember 25. (vasárnap) 18:30, 20:10.
Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet?
Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...
Főszereplők:  Bridget Jones (Renée Zellweger), Mark Darcy (Colin Firth), Jack Qwant (Patrick Dempsey), Bridget apja (Jim Broadbent), Bridget anyja (Gemma Jones).

Idegpálya (Nerve) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 25. (vasárnap) 15:50.
Játékos vagy Néző vagy?
A középiskolás Vee (Emma Roberts) nem az a kimondottan bevállalós típus, megszokta, hogy inkább csendben, a háttérből figyeli az eseményeket. Egy nap azonban barátai unszolására benevez egy népszerű online közösségi játékra, az Idegpályára, ahol a Nézők határozzák meg, milyen vakmerő feladatokat kell teljesíteniük a Játékosoknak élő, egyenes adásban.
Vee a New York-i éjszakában összetalálkozik a titokzatos idegennel, Iannel (Dave Franco), akiről hamarosan kiderül, szintén az Idegpálya játékosa. A Nézők egyből felfigyelnek rájuk és irányításukkal már együtt kell végigcsinálniuk a vadabbnál vadabb feladatokat. A páros néhány óra leforgása alatt óriási népszerűségre tesz szert az internetes szurkolótábor körében. Ám ami ártalmatlan versengésnek indult, hamarosan adrenalintól túlfűtött hajszává alakul - a Nézők egyre követelőzőbbekké, a feladatok egyre veszélyesebbekké válnak. Vee számára pedig már nemcsak a hírnév és a győzelemért járó pénz, hanem annál sokkal drágább dolog: az élete a tét.
Főszereplők:  Vee (Emma Roberts), Ian (Dave Franco), Nancy (Juliette Lewis), Sydney (Emily Meade).

Nagyon vadon - Bolondos vadászidény (Open Season: Scared Silly) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 24. (szombat) 14:20.
Egy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a jó öreg Timberline Nemzeti parkban - vagy legalábbis ez a hír járja az állatok és az emberek között egyaránt. Ez nagyszerű ürügyet jelent Shawn-nak, az egykori vadásznak, hogy meghirdesse a vadászidényt. A szabadon garázdálkodó vadász hatalmas veszélyt jelent az állatoknak, így Boognak, Elliotnak és Pind úrnak szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy a vérfarkas nyomába eredjenek és végleg véget vessenek a vadászidénynek.

Vaksötét (Don't Breathe) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 24. (szombat) 21:00; 2016. szeptember 25. (vasárnap) 21:00.
Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz.
Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk.
A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.
Főszereplők:  a vak ember (Stephen Lang), Money (Daniel Zovatto), Rocky (Jane Levy), Alex (Dylan Minnette), Ginger (Katia Bokor).

Címkék: Cinemax