Back to top

Hétvége a Cinemaxban (szeptember 15-17.)

Publikálva: 2017, szeptember 14 - 06:32
Három újdonságot mutatnak be a dunaszerdahelyi moziban az előttünk álló hosszú hétvégén.

Amerikai bérgyilkos (American Assassin) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 15. (péntek) 20:30 (2D); 2017. szeptember 16. (szombat) 16:30, 20:30 (2D); 2017. szeptember 17. (vasárnap) 16:30 (2D).

Mitch Rapp (Dylan O'Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket.
Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.

Szereplők: Mitch Rapp (Dylan O'Brien), Stan Hurley (Michael Keaton), Irene Kennedy (Sanaa Lathan), Ghost (Taylor Kitsch).

Az univerzum története (Voyage of Time: Life's Journey) - amerikai-francia-német dokumentumfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 15. (péntek) 18:50 (2D); 2017. szeptember 16. (szombat) 18:50 (2D); 2017. szeptember 17. (vasárnap) 18:50 (2D).

Vajon hogyan született meg az univerzum, milyen folyamatok játszódtak le kezdetekben, milyen jövő vár rá, hogyan ér majd egyszer véget a létezése? Többek között ezekre a kérdésekre próbál választ találni Az Univerzum története, amely szól tudományról, lélekről, születésről és halálról, a nagy kozmoszról és bolygónk rendszeréről is. Terrence Malick hihetetlenül látványos, filozófiai utazásra invitálja a nézőt a Föld múltjának, eredetének felfedezésére, miközben az emberiség jövőben betöltött szerepére is kíváncsi. A rendező szándéka szerint a film egyfajta tudományos kronológiája a Földnek, melyben a leglátványosabb változásoktól egészen a legapróbbakig megmutat mindent, mindezt lélegzetelállító, páratlanul lenyűgöző természeti felvételek segítségével. 

Újra otthon (Home Again) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 15. (péntek) 18:20 (2D); 2017. szeptember 16. (szombat) 18:20 (2D).

A nemrég elvált Alice (Reese Witherspoon) új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik három feltörekvő fiatal filmessel, akik épp producert és nem mellesleg albérletet keresnek. Amikor anyja (Candice Bergen) unszolására Alice beleegyezik, hogy ideiglenesen beköltözzenek a vendégházba, meglepően jól alakulnak a dolgok. A kibővített családi idillbe azonban váratlanul betoppan a volt férj (Martin Sheen), aki hirtelen nem is tudja melyikükre legyen jobban féltékeny.

Szereplők: Alice Kinney (Reese Witherspoon), Lillian Stewart (Candice Bergen), Austen (Michael Sheen).

A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature) - kanadai-amerikai-dél-koreai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 15. (péntek) 16:10 (2D); 2017. szeptember 16. (szombat) 14:00 (2D); 2017. szeptember 17. (vasárnap) 16:10 (2D).

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.
A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot. 

Az (It) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 15. (péntek) 17:50 (2D); 2017. szeptember 16. (szombat) 17:50, 20:40 (2D); 2017. szeptember 17. (vasárnap) 20:40 (2D).

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.
Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

Szereplők: Pennywise (Bill Skarsgard), Richie Tozier (Finn Wolfhard), Bill Denbrough (Jaeden Lieberher), Henry Bowers (Nicholas Hamilton), Leroy Hanlon (Steven Williams).

Barry Seal: A beszállító (American Made / Mena) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 16. (szombat) 20:50 (2D); 2017. szeptember 17. (vasárnap) 20:50 (2D).

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel.
Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, és fegyvert és drogot csempészett a repülőin, majd váratlanul beszervezte a CIA, és az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre.

Szereplők: Barry Seal (Tom Cruise), Monty Schafer (Domhnall Gleeson), Lucy Seal (Sarah Wright).

Óriásláb fia (The Son of Bigfoot) - belga-francia családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 15. (péntek) 13:30, 15:40 (2D); 2017. szeptember 16. (szombat) 13:30, 15:40 (2D).

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.
Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját.

Ricsi a gólya (Richard the Stork) - luxemburgi-belga-német-norvég-amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. szeptember 17. (vasárnap) 14:30 (2D).

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a disco slágereket éneklő nárcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek. 

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies