Back to top

Hétvége a Cinemaxban (szeptember 11-13.)

Publikálva: 2020, szeptember 11 - 05:50
Három újdonság: egy vígjáték, egy thriller és egy sci-fi kerül újdonságként magyar szinkronnal a hétvégén a moziba.
Hétvége a Cinemaxban (szeptember 11-13.)

Palm Springs - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 11. (péntek) 20.40 (2D); 2020. szeptember 12. (szombat) 20.40 (2D).

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony nővérére, Sarah-ra hajt, a vendégekkel gyűjtött tapasztalatait kihasználva persze gyorsan egyenesbe is kerül. Ekkor azonban Sarah is belekerül az időhurokba.

Szereplők: Cristin Milioti (Sarah), Andy Samberg (Nyles), Peter Gallagher (Howard), Tyler Hoechlin (Abe), J.K. Simmons (Roy), Dale Dickey (Darla), Meredith Hagner (Misty), Jacqueline Obradors (Pia).

Téboly (Unhinged) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 11. (péntek) 20.30 (2D); 2020. szeptember 12. (szombat) 20.30 (2D).

Rachel a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent, és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszúhadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül…

Szereplők: Russell Crowe (a férfi), Caren Pistorius (Rachel), Jimmi Simpson (Andy), Gabriel Bateman (Kyle), Michael Papajohn (zsaru).

Az új mutánsok (New Mutants) - amerikai sci-fi, akciófillm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 11. (péntek) 18.30 (2D); 2020. szeptember 12. (szombat) 18.30 (2D); 2020. szeptember 13. (vasárnap) 16.00 (2D).

egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.

Szereplők: Maisie Williams (Rahne Sinclair / Farkas), Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik), Charlie Heaton (Sam Guthrie / Ágyúgolyó), Alice Braga (Dr. Cecilia Reyes), Henry Zaga (Napfolt / Roberto da Costa), Blu Hunt (Danielle Moonstar / Mirage), Happy Anderson (Craig).

Állati jó kekszek (Animal Crackers) - amerikai-spanyol-kínai-dél-koreai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 12. (szombat) 13.40 (2D).

Owen élete lélekölő munkája körül forog, így nem sok ideje marad imádott feleségére és aranyos kislányukra. Nagy az öröm, amikor a rég elfeledett nagybácsija rá hagyja vándorcirkuszát, így mostantól közös gyerekkori álmuknak szentelhetik magukat. Ám a cirkusz elvesztette régi fényét: állatok már nincsenek, a társulat tagjai pedig túl öregek ahhoz, hogy fellépjenek. Owen bácsikájának azonban van egy titka, ami egy csapásra megoldhatja minden gondjukat. Egy rejtélyes dobozban mágikus kekszek lapulnak, amelyekkel olyan állattá változhatsz a porondon, amilyenné csak szeretnél. A fiataloknak azonban túl kell járnia a nagybácsi gonosz testvérének eszén, aki sajnos ismeri a doboz titkát és fáj a foga a mágikus kekszre.

Lassie hazatér (Lassie: Eine Abenteurliche Reise) - német családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 12. (szombat) 13.00 (2D).

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Maurer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak szeretett kutyájuktól, Lassie-től. De a világ talán legismertebb ebét sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz. Az izgalmas kalandokkal teli utazás vár rá, mely során egyetlen egy cél lebeg Lassie szeme előtt: a hazatérés.

Szereplők: Sebastian Bezzel (Andreas Maurer), Anna Maria Mühe (Sandra Maurer), Nico Marischka (Florian Maurer).

Miután összecsaptunk (After We Collided) - amerikai romantikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 12. (szombat) 18.10 (2D); 2020. szeptember 13. (vasárnap) 18.10 (2D).

A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.

Szereplők: Dylan Sprouse (Trevor Matthews), Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott), Selma Blair (Carol Young), Charlie Weber (Christian Vance), Josephine Langford (Tessa Young), Louise Lombard (Trish Daniels), Rob Estes (Ken Scott).

Mulan (Live Action) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 11. (péntek) 15.50 (2D); 2020. szeptember 12. (szombat) 15.50 (2D); 2020. szeptember 13. (vasárnap) 17.30 (2D).

A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.

A legendás hős története Kína egyik legkedveltebb mondája, és ma is része a tananyagnak a kínai iskolákban.

Szereplők: Donnie Yen (Tung parancsnok), Jet Li (a Császár), Yifei Liu (Mulan), Jason Scott Lee (Bori Khan), Li Gong (Xian Lang), Utkarsh Ambudkar (Skath), Yoson An (Chen Honghui), Ron Yuan (Qiang), Xana Tang (Mulan testvére).

Scooby (Scoob) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 13. (vasárnap) 13.30 (2D).

Vannak sztárok. Vannak (kevesebben) szupersztárok. És van (az egyetlen és utánozhatatlan) Scooby.
E film nemcsak azt beszéli el, hogy hogyan lett a beszélő és majdnem okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői – hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra.
Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg!

Tenet - angol-amerikai-kanadai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. szeptember 13. (vasárnap) 20.00 (2D).

Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Szereplők: John David Washington, Elizabeth Debicki (Kat), Robert Pattinson (Neil), Aaron Taylor-Johnson (Junior), Kenneth Branagh (Andrei Sator), Michael Caine (Michael Crosby), Clémence Poésy (Laura).

Magyar szinkronos vetítések:

2020. szeptember 11., péntek
Mulan - 2D - 15:50
Téboly - 2D - 20:30
Az új mutánsok - 2D - 18:30
Palm Springs - 2D - 20:40

2020. szeptember 12., szombat
Miután összecsaptunk - 2D - 18:10
Állati jó kekszek - 2D - 13:40
Lassie hazatér - 2D - 13:00
Mulan - 2D - 15:50
Téboly - 2D - 20:30
Az új mutánsok - 2D - 18:30
Palm Springs - 2D - 20:40

2020. szeptember 13., vasárnap
Miután összecsaptunk - 2D - 18:10
Mulan - 2D - 17:30
Az új mutánsok - 2D - 16:00
Scooby - 2D - 13:30
Tenet - 2D - 20:00

Ezt már olvasta?

Múlt és jövő

Múlt és jövő

A jelenben létezünk, mindig az adott pillanatban éljük...

Címkék: Cinemax
Cookies