Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (szeptember 10-11.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, szeptember 9 - 07:07 | Színes
Három újdonság is érkezik a hétvégén a mozi vásznára: Jason Statham főszereplésével A mestergyilkos című akciófilm; Clint Eastwood rendezőként jegyzett életrajzi drámája, Tom Hanks főszereplésével, a Sully; valamint egy amerikai horrorfilm, a Vaksötét.

A mestergyilkos - Feltámadás (Mechanic: Resurrection) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 11. (vasárnap) 20:30.
Arthur Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.
Főszereplők:  Arthur Bishop (Jason Statham), Gina (Jessica Alba), Max Adams (Tommy Lee Jones).

Sully - Csoda a Hudson folyón (Sully) - amerikai életrajzi dráma
Magyar feliratozással vetítik: 2016. szeptember 10. (szombat) 18:30; 2016. szeptember 11. (vasárnap) 18:30, 20:40.
2009 telén az egész világ egy csoda lázában égett: egy kiváló pilóta, Chesley "Sully" Sullenberger (Tom Hanks) meghibásodott repülőgépével New York szívében, a Hudson folyó fagyos vizére szállt le, és így megmentette 155 utasa életét.
De miközben a világ hősként ünnepelte a kapitányt, és a híradások mind kivételes ügyességéről és lélekjelenlétéről szóltak, vizsgálat indult. És amire a vizsgálat során fény derült, az egyáltalán nem a pilóta megbecsülését szolgálta. Sőt, azzal fenyegetett, hogy soha többé nem vezethet repülőgépet...
Főszereplők:  Chesley 'Sully' Sullenberger (Tom Hanks), Dr. Elizabeth Davis (Anna Gunn), Jeff Skiles (Aaron Eckhart), Jeff Kolodjay (Sam Huntington), Lorraine Sullenberger (Laura Linney).

Vaksötét (Don't Breathe) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 10. (szombat) 21:00; 2016. szeptember 11. (vasárnap) 19:00, 21:00.
Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz.
Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk.
A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.
Főszereplők:  a vak ember (Stephen Lang), Money (Daniel Zovatto), Rocky (Jane Levy), Alex (Dylan Minnette), Ginger (Katia Bokor).

A barátságos óriás (The BFG) - amerikai-angol-kanadai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 11. (vasárnap) 16:10 (2D).
A HABÓ (Mark Rylance) avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az "igazi" óriások, mint Vértunkoló (Bill Hader) és Húshabzsoló (Jemaine Clement) kétszer olyan nagyok és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Embereket esznek, míg a HABÓ csak "orrborká"-t és "hopfüzsgő"-t.
Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj.
A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt (Penelope Wilton). Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val...
Főszereplők:  Mary (Rebecca Hall), BFG (Mark Rylance), Bloodbottler (Bill Hader), a királynő (Penelope Wilton), Fleshlumpeater (Jemaine Clement), Manhugger (Adam Godley).

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 10. (szombat) 16:20; 2016. szeptember 11. (vasárnap) 16:20 (3D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

A zátony (The Shallows) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 10. (szombat) 14:30.
Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka... a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába.
Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét... és használnia kell az eszét.
Főszereplők:  Nancy (Blake Lively), Carlos (Óscar Jaenada), Chloe (Sedona Legge), az apa (Brett Cullen).

Jégkorszak - A nagy bumm (Ice Age: Collision Course) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 11. (vasárnap) 14:00.
A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!
És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.
Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

Nagyon vadon - Bolondos vadászidény (Open Season: Scared Silly) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 10. (szombat) 17:00; 2016. szeptember 11. (vasárnap) 13:00, 15:00, 17:00.
Egy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a jó öreg Timberline Nemzeti parkban - vagy legalábbis ez a hír járja az állatok és az emberek között egyaránt. Ez nagyszerű ürügyet jelent Shawn-nak, az egykori vadásznak, hogy meghirdesse a vadászidényt. A szabadon garázdálkodó vadász hatalmas veszélyt jelent az állatoknak, így Boognak, Elliotnak és Pind úrnak szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy a vérfarkas nyomába eredjenek és végleg véget vessenek a vadászidénynek.

Rossz anyák (Bad Moms) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. szeptember 10. (szombat) 18:20; 2016. szeptember 11. (vasárnap) 18:20.
"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek..."
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.
Főszereplők:  Amy Mitchell (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell), Carla (Kathryn Hahn), Gwendolyn (Christina Applegate).

Címkék: Cinemax