Back to top

Hétvége a Cinemaxban (október 9-11.)

Publikálva: 2020, október 9 - 06:28
Nem érkezik újdonság magyar nyelven a moziba, megnézhetjük viszont azokat a filmeket, amelyeket korábban kihagytunk.
Hétvége a Cinemaxban (október 9-11.)

Az új mutánsok (New Mutants) - amerikai sci-fi, akciófillm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 10. (szombat) 15.30 (2D).

egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.

Szereplők: Maisie Williams (Rahne Sinclair / Farkas), Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik), Charlie Heaton (Sam Guthrie / Ágyúgolyó), Alice Braga (Dr. Cecilia Reyes), Henry Zaga (Napfolt / Roberto da Costa), Blu Hunt (Danielle Moonstar / Mirage), Happy Anderson (Craig).

Állati jó kekszek (Animal Crackers) - amerikai-spanyol-kínai-dél-koreai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 10. (szombat) 13.30 (2D).

Owen élete lélekölő munkája körül forog, így nem sok ideje marad imádott feleségére és aranyos kislányukra. Nagy az öröm, amikor a rég elfeledett nagybácsija rá hagyja vándorcirkuszát, így mostantól közös gyerekkori álmuknak szentelhetik magukat. Ám a cirkusz elvesztette régi fényét: állatok már nincsenek, a társulat tagjai pedig túl öregek ahhoz, hogy fellépjenek. Owen bácsikájának azonban van egy titka, ami egy csapásra megoldhatja minden gondjukat. Egy rejtélyes dobozban mágikus kekszek lapulnak, amelyekkel olyan állattá változhatsz a porondon, amilyenné csak szeretnél. A fiataloknak azonban túl kell járnia a nagybácsi gonosz testvérének eszén, aki sajnos ismeri a doboz titkát és fáj a foga a mágikus kekszre.

Greenland - Az utolsó menedék (Greenland) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 11. (vasárnap) 20.10 (2D).

Egy hatalmas méretű üstökös közelít a Föld felé, amely az emberiség teljes pusztulását okozhatja. A totális káosz, és tömeges pánik közepette John Garrity (Gerard Butler) is menekülésre kényszerül családjával. Az elszánt férfi csak egy dolgot akar: biztonságban tudni feleségét (Morena Baccarin) és kisfiát. A végzetes, apokaliptikus katasztrófa árnyékában Garrity bármire képes, hogy eljuttassa szeretteit a Föld utolsó, védelmet nyújtó menedékére.

Szereplők: Gerard Butler (John Garrity), Morena Baccarin (Allison Garrity), Scott Glenn (Dale).

Masha és a medve: Masha dalai (Masha and the Bear: Masha's Songs) - orosz animációs fillm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 10. (szombat) 16.00 (2D); 2020. október 11. (vasárnap) 14.00 (2D).

A vidám történetek hőse Masha, a kedves, okos és csintalan kislány, aki lelkesen fedezi fel a világot. A kalandokban társa és védelmezője az aranyszívű cirkuszi Medve. Masha és barátai ezúttal újabb és újabb szerepekbe bújva, dalolva repítenek messzi tájakra. Medve erdei kunyhójában megelevenedik a napsütötte Olaszország, eljönnek a brémai muzsikusok, Robin Hood és a Vadnyugat farkasai, beszökik a párizsi stílus, a varázslatos India, a szenvedélyes spanyol gitárzene vagy éppen beköszönt a kínai Újév, és a legnagyobb hidegben melengetnek a mexikói ritmusok.

Miután összecsaptunk (After We Collided) - amerikai romantikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 9. (péntek) 18.10 (2D); 2020. október 10. (szombat) 18.10 (2D).

A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.

Szereplők: Dylan Sprouse (Trevor Matthews), Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott), Selma Blair (Carol Young), Charlie Weber (Christian Vance), Josephine Langford (Tessa Young), Louise Lombard (Trish Daniels), Rob Estes (Ken Scott).

Mulan (Live Action) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 11. (vasárnap) 15.40 (2D).

A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.
A legendás hős története Kína egyik legkedveltebb mondája, és ma is része a tananyagnak a kínai iskolákban.

Szereplők: Donnie Yen (Tung parancsnok), Jet Li (a Császár), Yifei Liu (Mulan), Jason Scott Lee (Bori Khan), Li Gong (Xian Lang), Utkarsh Ambudkar (Skath), Yoson An (Chen Honghui), Ron Yuan (Qiang), Xana Tang (Mulan testvére).

Nagypapa hadművelet (War with Grandpa) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 11. (vasárnap) 18.00 (2D).

Ed, családja unszolására beköltözik a lányáékhoz, ezzel akaratlanul is kitúrva középső unokáját, Petert a szobájából. A padlásra száműzött fiút persze nem kell félteni, úgy dönt, felveszi a kesztyűt nagyapja ellen, és visszaszerzi azt, ami az övé. Amire Peter nem számít, hogy egy meglehetősen harcedzett öregúrral sodorta össze a sors.

Szereplők: Robert De Niro (Ed), Uma Thurman (Sally), Rob Riggle (Arthur), Jane Seymour (Diane), Christopher Walken (Jerry), Colin Ford (Russell), Oakes Fegley (Peter).

Palm Springs - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 9. (péntek) 20.30 (2D); 2020. október 10. (szombat) 20.30 (2D).

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony nővérére, Sarah-ra hajt, a vendégekkel gyűjtött tapasztalatait kihasználva persze gyorsan egyenesbe is kerül. Ekkor azonban Sarah is belekerül az időhurokba.

Szereplők: Cristin Milioti (Sarah), Andy Samberg (Nyles), Peter Gallagher (Howard), Tyler Hoechlin (Abe), J.K. Simmons (Roy), Dale Dickey (Darla), Meredith Hagner (Misty), Jacqueline Obradors (Pia).

Tenet - angol-amerikai-kanadai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. október 10. (szombat) 19.40 (2D).

Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Szereplők: John David Washington, Elizabeth Debicki (Kat), Robert Pattinson (Neil), Aaron Taylor-Johnson (Junior), Kenneth Branagh (Andrei Sator), Michael Caine (Michael Crosby), Clémence Poésy (Laura).

Magyar szinkronos vetítések:

2020. október 9., péntek
Miután összecsaptunk - 2D - 18:10
Palm Springs - 2D - 20:30

2020. október 10., szombat
Miután összecsaptunk - 2D - 18:10
Állati jó kekszek - 2D - 13:30
Masha és a medve: Masha dalai - 2D - 16:00
Az új mutánsok - 2D - 15:30
Palm Springs - 2D - 20:30
Tenet - 2D - 19:40

2020. október 11., vasárnap
Nagypapa hadművelet - 2D - 18:00
Greenland - Az utolsó menedék - 2D - 20:10
Masha és a medve: Masha dalai - 2D - 14:00
Mulan - 2D - 15:40

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies