Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (október 4-6.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, október 4 - 07:26 | Színes
Joker érkezett a héten a moziba.
Hétvége a Cinemaxban (október 4-6.)

Joker - amerikai krimi-dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. október 4. (péntek) 20:40 (2D); 2019. október 5. (szombat) 20:40 (2D); 2019. október 6. (vasárnap) 18:00 (2D).

Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök méltó ellenfele.
Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.

Szereplők: Joaquin Phoenix (Arthur Fleck / Joker), Zazie Beetz (Sophie Dumond), Robert De Niro (Murray Franklin), Brett Cullen (Thomas Wayne).

Ad Astra – Út a csillagokba - brazil-amerikai dráma, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. október 5. (szombat) 17:30 (2D).

Roy McBride műszaki tiszt elindul, hogy átszelje a galaxist, és kiderítse az igazságot apjáról, aki húsz éve tűnt el, miközben idegen életformák után kutatott az űrben. Ugyan sokáig halottnak hitték, egy új bizonyíték arra utalhat, hogy Clifford McBride még mindig él, és egy elhagyott erőműben bujkál egy távoli bolygón – és hogy potenciális veszélyt jelent az egész univerzumra...

Szereplők: Brad Pitt (Roy McBride), Tommy Lee Jones (Clifford McBride), Donald Sutherland (Colonel Pruitt), Ruth Negga (Helen Lantos), John Ortiz (General Rivas), Greg Bryk (Chip Garnes), Jamie Kennedy (Sergeant Peter Bello), Kimberly Elise (Lorraine Deavers).

Angry Birds 2. – A film (The Angry Birds Movie 2) - finn-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. október 5. (szombat) 13:40 (2D); 2019. október 6. (vasárnap) 15:50 (2D).

A madarak még mindig dühösek. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jó kedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni.
Szerencsére nekik az áll jól, ha dühösek…
A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata: naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A filmváltozat első része hatalmas sikert aratott, világszerte több mint 350 millió dolláros jegybevételt csipegetett össze.

Az: Második fejezet (It: Chapter Two) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. október 6. (vasárnap) 20:10 (2D).

A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…
27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.
A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

Szereplők: Bill Skarsgård (Pennywise), Jessica Chastain (Beverly Marsh), Sophia Lillis (fiatal Beverly), James McAvoy (Bill Denbrough), Jaeden Lieberher (fiatal Bill), Jay Ryan (Ben Hanscom), Jeremy Ray Taylor (fiatal Ben), Bill Hader (Richie Tozier), Finn Wolfhard (fiatal Richie), Teach Grant (Henry Bowers), Nicholas Hamilton (fiatal Henry), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Jack Dylan Grazer (fiatal Eddie), Xavier Dolan (Adrian Mellon), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Chosen Jacobs (fiatal Mike), Jess Weixler (Audra Phillips), Andy Bean (Stanley Uris) Wyatt Oleff (fiatal Stanley).

Kópé (Trouble) - kanadai-amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. október 4. (péntek) 15:30 (2D); 2019. október 5. (szombat) 15:30 (2D); 2019. október 6. (vasárnap) 13:20 (2D).

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére - a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.
Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét.
A kis blöki bármennyire nehéz helyzetbe kerül, azt biztosan tudja, hogy a feltétel nélkül szeretet ereje mindennél hatalmasabb. És ezt még vadóc, kételkedő ebtársainak is bebizonyítja, akik bármire képesek, hogy megvédjék falkájuk legviccesebb és legvidámabb új tagját, Kópét.

Playmobil: A Film (Playmobil: The Movie) - francia-német-amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. október 5. (szombat) 16:00 (2D).

Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza.
Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk.
Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű titkosügynök, Rex Dasher, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében.
A különleges kalandokon keresztül Marla és Charlie is megtanulják, hogy mindegy, hogyan alakul az élet, ha eléggé hiszel magadban, bármit elérhetsz!

Rambo V - Utolsó vér (Rambo: Last Blood) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. október 4. (péntek) 20:20 (2D); 2019. október 5. (szombat) 20:20 (2D); 2019. október 6. (vasárnap) 20:20 (2D).

John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap azonban házvezetőnője, María unokáját elrabolják. Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat.
John Rambo legendás alakja ötödik alkalommal tér vissza a filmvászonra az elnyűhetetlen Sylvester Stallone...

Szereplők: Sylvester Stallone (Rambo), Paz Vega (Carmen Delgado), Louis Mandylor (Sheriff), Óscar Jaenada (Victor Martinez), Adriana Barraza (Maria Beltran), Yvette Monreal (Gabrielle), Marco de la O (Miguel), Sergio Peris-Mencheta (Hugo Martínez).

Magyar szinkronos vetítések a hétvégén:

2019. október 4., péntek
Joker - 2D – 20:40
Kópé - 2D – 15:30
Rambo V - Utolsó vér - 2D - 20:20

2019. október 5., szombat
Ad Astra – Út a csillagokba - 2D – 17:30
Angry Birds 2. – A film - 2D – 13:40
Joker - 2D – 20:40
Kópé - 2D – 15:30
Playmobil: A Film - 2D – 16:00
Rambo V - Utolsó vér - 2D - 20:20

2019. október 6., vasárnap
Angry Birds 2. – A film - 2D – 15:50
Joker - 2D – 18:00
Kópé - 2D – 13:20
Rambo V - Utolsó vér - 2D – 20:20
Az: Második fejezet - 2D - 20:10

Címkék: Cinemax