Back to top

Hétvége a Cinemaxban (október 20-21.)

Publikálva: 2018, október 19 - 07:17
Egy amerikai életrajzi dráma a hét újdonsága magyar szinkronnal a moziban.

Az első ember (First Man) - amerikai életrajzi dráma, történelmi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 20. (szombat) 20:30 (2D); 2018. október 21. (vasárnap) 20:30 (2D).

A 6 Oscar-díjas sikerfilmjük, a Kalifornia álom után Ryan Gosling és a rendező Damien Chazelle újra összefogtak: filmre viszik a lebilincselő történetet, amelynek középpontjában a NASA missziója áll, hogy embert küldjenek a holdra. A zsigeri, szubjektív krónika Neil Armstrong 1961 és 1969 közti időszakára koncentrál, és James R. Hansen könyve alapján készült. A film feltárja, milyen áldozatokat követelt Armstrongtól és a nemzettől a történelem egyik legveszélyesebb küldetése.

Szereplők: Janet Armstrong (Claire Foy), Neil Armstrong (Ryan Gosling), Jim Lovell (Pablo Schreiber), Deke Slayton (Kyle Chandler), Edward Higgins White (Jason Clarke).

Apróláb (Smallfoot) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 20. (szombat) 13:20 (2D); 2018. október 21. (vasárnap) 15:50 (2D).

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.
Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amelyet rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes.
És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

Csillag születik (A Star is Born) - amerikai zenés film, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 20. (szombat) 18:00 (2D); 2018. október 21. (vasárnap) 18:00 (2D).

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.
A világ legnagyobb popdívája, Lady Gaga hatalmas elődjeit követi: a történetet 1937 óta Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand főszereplésével filmesítették meg. A modernizált változat egyben Bradley Cooper rendezői bemutatkozás is.

Szereplők: Ally (Lady Gaga), Jackson Maine (Bradley Cooper), Bobby (Sam Elliott), Ramon (Anthony Ramos), Sally Cummings (Bonnie Somerville).

Egy kis szívesség (A Simple Favor) - amerikai krimi, misztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 20. (szombat) 13:30 (2D); 2018. október 21. (vasárnap) 13:30 (2D).

Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló blogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie blogja olvasóihoz valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Szereplők: Emily (Blake Lively), Stephanie (Anna Kendrick), Sean (Henry Golding).

Húzós éjszaka az El Royale-ban (Bad Times at the El Royale) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 20. (szombat) 20:40 (2D); 2018. október 21. (vasárnap) 20:40 (2D).

Hét titkokkal terhelt idegen találkozik a kaliforniai Tahoe-tó mellett az El Royale-ban, egy sötét múltú, lelakott hotelben. Egy végzetes éjszaka folyamán mindenkinek jut egy utolsó esély a megváltására… mielőtt végleg elszabadul a pokol.

Szereplők: Billy Lee (Chris Hemsworth), Laramie Seymour Sullivan (Jon Hamm), Emily Summerspring (Dakota Johnson), Daniel Flynn atya (Jeff Bridges), Emily nővére (Cailee Spaeny).

Venom - amerikai sci-fi, akció-horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 20. (szombat) 20:50 (2D).

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy) újságíró, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

Szereplők: Eddie Brock / Venom (Tom Hardy), Anne Weying (Michelle Williams), Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed), Donna Diego (Michelle Lee), Dr. Rosie Collins (Sope Aluko).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies